naar inhoud
Arthur met prijs

Arthur Ayres wint wedstrijd jeugdvakantiemagazine

19 feb
20 kinderen bezorgden de sportdienst het juiste antwoord van de wedstrijd in het jeugdvakantiemagazine en telden het correcte aantal vliegjes. Uit die 20 inzendingen pikte een digitale versie van ‘Rad van Fortuin’ een winnaar. Arthur Ayres, een 7-jarige spring-in-het-veld, is de gelukkige!

Arthur wint een mooi prijzenpakket met leuke gadgets om de komende vakantiekampen in stijl aan te vatten. In totaal deden 30 kinderen een poging om het juiste antwoord te bezorgen.    

 

Magazine met wedstrijdluik

Het jeugdvakantiemagazine, dat (bijna) alle meerdaagse initiatieven voor de jeugd in Diksmuide bundelt, is ondertussen verspreid. Om het magazine wat op te smukken en kindvriendelijker te maken, voegde de sportdienst er een sticker- en wedstrijdpagina aan toe. Met de emojistickers moesten de kinderen hun de favoriete activiteiten aanduiden. Even kinderen baas dus. Om kans te maken op de prijs, mochten kinderen 2 prijsvragen oplossen. Eentje was het juiste antwoord van het kruiswoordraadsel (vakantie), de andere het juiste aantal vliegjes (36). De vliegjes zijn een link naar www.uitmetvlieg.be dat heel wat familie-uitstapjes met kinderen bundelt.

 

Stedelijke vakantiekampen van 2019 bijna volzet

Ondertussen staan de inschrijvingen van alle stedelijke vakantiekampen een maand online. 86 % van de 550 kampplaatsen zijn ingenomen. Wie nog een plaatsje wil bemachtigen voor één van de initiatieven wacht best niet te lang meer. Inschrijven kan nog via http://diksmuide.ticketgang.eu. Meer info vind je op www.diksmuide.be/sport of kijk even in het jeugdvakantiemagazine.

Nieuwsoverzicht