naar inhoud
oproep dikketruiendag

Dikketruiendag 2019

12 feb
Dinsdag 12 februari was Dikketruiendag. We promoveerden collega Axel tot kopman van ons eigen klimaatpeloton. Hij riep alle medewerkers op om (zeker) vandaag de woon-werkverplaatsing met de fiets te doen.

70 collega's fietsten samen 798,94 kilometer bij elkaar. Meer dan een verdubbeling van ons jaargemiddelde per dag (360 km). Op 12/02/2018 fietsten we trouwens "maar" 322,81 woon-werkkilometers.

We bedanken alle collega's voor het smeren van de sportieve kuiten. We geven jullie graag een aantal quotes mee die we mochten opvangen:

- "Fiets van onder het stof halen: avond voordien nog banden blazen, merken dat de fietspomp kapot is, je man naar de stock sturen om een nieuwe fietspomp en –slot… tenslotte de ochtend zelf merken dat je fietsrekker niet lang genoeg is om de boekentas van je dochter op de bagagedrager te binden… je moet er wat voor over hebben!”

- “Ik had nog een kleine aanmoediging nodig om met mijn nieuwe fiets te komen.”

- “Hoewel mijn elektrische fiets nog steeds in panne staat, zal ik die dag een efforreke doen en met mijn gewone fiets komen. Tenzij het echt héél erg waait."

- “Is er eigenlijk een meet & greet met die Axel Debou?”

Nieuwsoverzicht