naar inhoud
huis warmtescan

Vraag je gratis warmtescan aan!

05 feb
Wil je weten of je woning warmte verliest en waar die warmte net verloren gaat? Het uitvoeren van een warmtescan van je gevel en dak kan hierop een antwoord geven.

De scan laat zien waar de warmte uit je huis ontsnapt. Denk aan ramen, deuren, muren en dak maar ook aan naden en kieren. Na de scan weet je waar je in je huis het best kunt beginnen met isoleren of het dichten van kieren.

Daarnaast voeren we een gratis energiescreening uit van elke woning. De combinatie van beide testen levert een beter beeld op van de energiesituatie van de woning.

Spreek af met buren, vrienden of mensen uit je dorp en schrijf je in via www.west-vlaanderen.be/wijzijnenergiek.

Wil je deelnemen?

De woningen moeten zich bevinden in de dorpen van Diksmuide. Het begeleidingstraject wordt georganiseerd met inwoners uit hetzelfde dorp. Bij voorkeur uit dezelfde of aanpalende straten. Minimum vijf en maximum tien deelnemers (woningen).

Er wordt een gemeenschappelijk start- en afsluitmoment georganiseerd, bij voorkeur bij een van de deelnemers thuis. Dit kan eventueel ook in een dorpszaaltje. Het start- en afsluitmoment kan elke avond (ook overdag) plaatsvinden, uitgezonderd op zaterdag en zondag.

i

Dienst duurzaamheid

Heernisse 6

051 79 31 42

duurzaamheid@diksmuide.be

Nieuwsoverzicht