naar inhoud
Vakantiemagazine

Start inschrijvingen vakantiekampen: 21 januari

14 jan
Waar kunnen mijn kinderen heen tijdens de schoolvakanties? Het jeugdvakantiemagazine biedt voor veel ouders een antwoord op deze vraag en zorgt voor onvergetelijke vakanties voor de Diksmuidse jeugd. De brochure wordt in januari verspreid in alle Dikmuidse scholen.

 

Het jeugdvakantiemagazine bundelt (bijna) alle meerdaagse initiatieven met minstens 2 aaneengesloten dagen op Diksmuids grondgebied. Het aanbod richt zich naar kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar.

 

Een ruime waaier aan mogelijkheden

Er is geen enkele reden om je ook maar één dag te vervelen tijdens de schoolvakanties. Er is altijd wel één of andere organisatie die je graag entertaint met hun aanbod. Zo kan je voor ruiterkampen terecht bij Sport Vlaanderen Woumen en Hof ter Zeedycke. Voor adventure en paintball moet je bij Buitenbeentje zijn. Sportival vzw en stad Diksmuide zorgen dan weer voor heel wat sport- en themakampen tijdens verschillende vakanties. Of wat dacht je van een vleugje natuur bij de Blankaart en Natuurpunt De Bron? Als je een echte sportfanaat bent, kan je terecht bij KSV Diksmuide Jeugdacademie, tennisclub De Maene of dansschool El Sanscha. Verder pakt Thearte opnieuw uit met 2 musicalstages voor kinderen van 6 tot 14 jaar. Keuze bij de vleet!

 

Wedstrijd- en stickerpagina

Een leuk extraatje is de wedstrijdpagina en de Emojistickers in het magazine. Met de wedstrijd kunnen de kinderen een leuk geschenk winnen als ze 2 prijsvragen correct oplossen. Met de Emojistickers kunnen de kinderen hun favoriete initiatieven aanduiden. Hopelijk kunnen ze hun ouders zo overtuigen!

 

Waar vind ik het jeugdvakantiemagazine?

De vakantiebrochure wordt in januari verspreid in alle Diksmuidse basis- en secundaire scholen t.e.m. het 2de middelbaar. Een exemplaar kan je ook bekomen in de sporthal of het zwembad. Of download 'm op deze pagina. 

Nieuwsoverzicht