naar inhoud
Swiss jump

Inspiratie voor je sportieve voornemens van 2019

08 jan
2019 belooft een spannend jaar te worden voor de sportbeleving in Diksmuide met de bouw van een nieuw sportcomplex in de Pluimstraat. In afwachting van de opening kun je je sportieve voornemens al wat kracht bijzetten door deel te nemen aan de lessenreeksen.

Er is een aanbod voor kleuters, lagereschoolkinderen, jongeren, volwassenen én senioren. Van kleuterturnen tot stoelaerobics, van Sport Na School tot Swissjump. Ontdek het volledige programma via www.diksmuide.be/sport en laat het sportbeest in je los!

 

In de kijker

  • Sportvijver: een wekelijkse sportieve woensdagmiddag van 13 tot 16 uur voor kinderen vanaf het 2de kleuter tot en met het 4de leerjaar in sporthal De Pluimen. De lesgevers dompelen de kinderen onder in een bad van sport, bewegingen en spelletjes. Schrijf je kind(eren) in via http://diksmuide.ticketgang.eu. Je betaalt 85 euro voor 17 lessen (van woensdag 9/01 t.e.m. woensdag 29 mei).
  • Swissjump: spring het nieuwe jaar in met deze groepsles op trampolines. De lesgever leert je eerst de kneepjes van het springen en neemt je daarna op sleeptouw om je helemaal te pletter te springen. Deze lessenreeks vindt plaats op maandagavond van 21 tot 22 uur in de spiegelzaal van sporthal De Pluimen. Je betaalt 90 euro voor 12 lessen (van maandag 7/01 t.e.m. maandag 1/04).

 

Meer info

Neem contact op met de sportdienst als je meer info wenst over een sportactiviteit. Dit kan via sportdienst@diksmuide.be, 051 79 33 00 of kom eens langs in de sporthal of het zwembad.

Nieuwsoverzicht