naar inhoud
fietsen en gras

Kies voor goedkopere groene stroom en gas, schrijf je nu in!

07 jan
Betaal jij graag te veel voor je energie? Wij ook niet. Gelukkig kun je hier gemakkelijk iets aan doen. Schrijf je vóór 6 februari in voor de groepsaankoop groene stroom en gas van de provincie West-Vlaanderen. Inschrijven is vrijblijvend en eenvoudig.

De provincie West-Vlaanderen biedt haar inwoners opnieuw de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een groepsaankoop groene stroom en gas. Je hoeft je alleen maar vrijblijvend in te schrijven via www.samengaanwegroener.be. Inschrijven kan voor elektriciteit en/of gas en is mogelijk voor iedereen met een leveringsadres in Vlaanderen. Ook ondernemers met een professioneel contract en een jaarlijks gemeten meter (met een verbruik beperkt tot 50.000 kWh elektriciteit en 100.000 kWh gas) kunnen inschrijven.

 

De provincie West-Vlaanderen bundelt alle inschrijvingen en biedt die grote groep als één aantrekkelijke klant aan op de energiemarkt. Op een veiling brengen energieleveranciers hun beste bod uit voor een eenjarig energiecontract voor elektriciteit en/of gas. De leverancier die het meest voordelige bod doet, mag alle deelnemers een eenjarig energiecontract aanbieden.

 

Je hoeft dus zelf geen prijzen te vergelijken! Na de veiling van 6 februari krijg je uiterlijk op 22 februari een persoonlijk voorstel van de leverancier die voor jouw verbruik het meest voordelige aanbod uitbracht. Aanvaard je het aanbod? Dan begeleiden we je bij de overstap naar je nieuwe energiecontract. Je hoeft hier zelf niets voor te doen!

 

Vorig jaar stapten 38.008 huishoudens en 1872 bedrijven samen met ons over naar een voordelig energiecontract. Hiermee bespaarden zij gemiddeld 200 euro!

 

Ook als je eerder voor een voordelig energiecontract koos (al dan niet via een groepsaankoop), kun je besparen door je in te schrijven. Je huidige contract kan namelijk worden verlengd aan duurdere prijzen. Denk eraan: je kunt op elk moment kosteloos van energieleverancier en van energiecontract veranderen.

 

Wil je je inschrijven of heb je graag meer informatie? Surf naar www.samengaanwegroener.be of bel naar 0800 18 711.

 

 

i

WoonWinkel West

Heernisse 6

051 79 33 33

info@woonwinkelwest.be

Nieuwsoverzicht