naar inhoud
kindje in moestuin

Een voorstel voor een groen initiatief?

21 dec
Eind november werd het Landschapsfonds Westhoek boven de doopvont gehouden. Langs deze weg kun je een voorstel voor een groen initiatief indienen (een buurttuintje aanleggen, een bosje aanplanten …) en kans maken op een toelage van 5.000 euro.

Start met crowdfunden voor jouw groen initiatief in je dorp of buurt. Het Landschapsfonds Westhoek draagt tot 5.000 euro bij! Heb jij een voorstel? Een buurttuin uitbreiden, een groen speelelement om de hoek, een vlindertuin aanleggen, een boomgaard of klein bosje aanplanten …? Meld je voor 15 januari aan en maak kans op een bijdrage tot 5.000 euro.

 

Hoe ga je aan de slag?

  1. Maak vóór 15 januari een campagnepagina aan via www.rlwesthoek.be/landschapsfonds.
  2. Binnen de week krijg je feedbackvan het Regionaal Landschap Westhoek. We geven, waar nodig, nog wat tips om je initiatief te verfijnen.
  3. Eind januari woon je samen met de andere deelnemers een workshopbij om vlot en efficiënt je crowdfundingcampagne op te zetten. Het crowdfundingplatform ‘Voor je Buurt’ geeft deze workshop.
  4. Uiterlijk 15 februari beslist de jury of je al dan niet een bijdrage vanuit het Landschapsfonds Westhoek ontvangt.
  5. Vanaf 20 februari loopt de crowdfunding. Wanneer je alle centen hebt verzameld, kun je met jouw groen initiatief aan de slag!

 

Interesse?

Lees hoe alles in zijn werk gaat via www.rlwesthoek.be/landschapsfonds of neem contact op met het Regionaal Landschap Westhoek.

 

Het Landschapsfonds Westhoek is een initiatief van het Regionaal Landschap Westhoek, de provincie West-Vlaanderen, het Streekfonds West-Vlaanderen, het crowdfundingplatform ‘Voor je Buurt’ en wordt gesteund door het Agentschap voor Natuur en Bos en de Vlaamse Landmaatschappij.

 

 

i

Regionaal Landschap Westhoek vzw

Iepersteenweg 56 Woumen

057 23 08 47

0471 42 22 09

nele.saint-germain@rlwesthoek.be

www.rlwesthoek.be

Nieuwsoverzicht