naar inhoud
activiteit zwemmen in zwembad

Diksmuide zwemt

03 nov
Van dinsdag 13 t.e.m. zondag 18 november zijn er heel wat activiteiten in het zwembad van Diksmuide. Bekijk de kalender en kom naar de activiteit(en) die jou het meest aanspreekt.

TAARTJESZWEMMEN voor 50-plussers: dinsdag 13 november van 16.30 tot 17.30 uur

Een les aquagym op leuke muziek. Spierversteviging in het ondiepe gedeelte van het zwembad. Ook voor niet-zwemmers. Na afloop is er een kopje koffie en een stuk taart. Normaal toegangstarief. Inschrijven verplicht! Max. 40 deelnemers.

 

ONDERWATERFOTOSHOOT: dinsdag 13 november  van 19.30 tot 21 uur

Je kunt als vrije zwemmer een ludieke onderwaterfoto laten nemen. Indien gewenst kun je de foto achteraf verkrijgen op de sportdienst.

 

DUIKINITIATIE: dinsdag 13 november van 20.30 tot 21.30 uur

Heb je de onderwaterwereld al altijd fascinerend gevonden? Wil je weten hoe het is om te kunnen ademen onder water? Dat kan! Onder professionele begeleiding van duikclub de Maanvis kun je een gratis duikinitiatie volgen.

 

RAVOTNAMIDDAG: woensdag 14 november van 13.30 tot 16.30 uur  

De hele namiddag kun je ravotten op opblaasbare waterobjecten. Waterpret verzekerd.

 

AQUA HIIT: woensdag 14 november om 21 en 21.30 uur

Kracht en core stability op een plank in het water. Squats, lunges en core oefeningen. Uitdagend en super plezierig, een echte feel-good-workout. Per sessie van een half uur is er plaats voor 8 personen. Deelname kost 5 euro/persoon.

 

MOONLIGHT SWIMMING: donderdag 15 november van 19.30 tot 21.30 uur

Zwemmen in een rustige en relaxte omgeving met sfeervolle onderwaterverlichting, een zee van kaarsjes en aangepaste muziek.

 

START TO SWIM of BAANTJESZWEMMEN: vrijdag 16 november van 7 tot 8.30 uur

Zwemmen is goed voor je conditie en humeur. Maar hoe begin je er nu aan? Het antwoord is: met een handig uitgewerkt zwemschema op jouw maat! Ben je geen zo’n vroege vogel, dan kun je ook van 15.30 tot 17.30 uur komen baantjes zwemmen.

 

ZWEMBADFUIF: vrijdag 16 november van 19.30 tot 22 uur

We houden een heuse pool party in een tropisch aangekleed zwembad! Neem je beste moves en je dansbenen mee, en feesten maar! Voeg bij dit alles kleurrijke discoverlichting, aangepaste muziek met een echte dj. Toegangsprijs: 3 euro. Elke bezoeker krijgt een verrassing. In het zwembad kunnen er niet-alcoholische cocktails verkregen worden aan 1 euro/drankje.

 

ZWEMMARATHON: zaterdag 17 november van 8 tot 19 uur

De bedoeling is om in 1 uur een zo groot mogelijke afstand te zwemmen. Dit kan zowel individueel, in ploegverband (min. 4 personen) of in gezinsverband (min. 3 personen waaronder 1 lid de ouder). Starten gebeurt op en om het uur. Voor elk van deze groepen wordt een klassement opgemaakt. Klassementen van vorige edities zijn te bezichtigen in de inkomhal van het zwembad.

Deelnameprijs: 2 euro/persoon. Schrijf je snel in!

 

AQUATRIATLON: zondag 18 november van 9 tot 12 uur

In totaal 15 minuten baantjes zwemmen, 15 minuten aquabike en 15 minuten aquajogging. Enige conditie is vereist. De minimum leeftijd is 10 jaar.

Schrijf je snel in. De beschikbare plaatsen zijn terug te vinden op de website diksmuide.be/sport. Toegangstarief zwembad + 2 euro. Denk aan waterschoenen!

Opgelet: die dag is het groot bad exclusief bezet voor de aquatriatlon. In het klein bad liggen er opblaasbare dierenfiguren.

 

GRATIS TOMBOLA: van 13 november tot en met 18 november

Voor elke vrije zwemmer. Wie wint, wordt onmiddellijk beloond met een leuke prijs.

 

i Zwembad De Kupe, Laure Fredericqlaan 15, 051 79 33 12, zwembad@diksmuide.be

Nieuwsoverzicht