naar inhoud
taxi

Project taxicheques Westhoek

09 okt
Het project taxicheques, vorig jaar opgestart in vier Westhoekgemeenten waaronder Diksmuide, wordt verdergezet. Jongeren tussen 16 en 25 jaar kunnen een pakket taxicheques ter waarde van 30 euro aankopen voor 10 euro.

In oktober vorig jaar werd het project taxicheques gelanceerd. 32 Diksmuidse jongeren maakten gebruik van het aanbod en haalden een pakket taxicheques bij de jeugddienst. Sinds 3 september zijn er nieuwe cheques beschikbaar.

 

Voor wie?

Diksmuidse jongeren geboren tussen 2002 en 1993 (tussen 16 en 25 jaar) kunnen een pakket taxicheques afhalen. Voor 10 euro krijg je een pakket cheques met een totale waarde van 30 euro (6 cheques met elk een waarde van 5 euro). De taxicheques kun je gebruiken voor vervoer in de regio bij de deelnemende taxibedrijven. De naam van de deelnemende taxibedrijven staat op de cheques. Goed om weten: er wordt niet teruggegeven op de waarde van de cheques en als de waarde niet toereikend is, past de gebruiker bij. Het is ook aangewezen om vooraf je taxi te reserveren om zeker te zijn van de beschikbaarheid.  

 

Wanneer te gebruiken?

De cheques blijven het volledige schooljaar geldig tot 31 augustus 2019, maar kun je enkel gebruiken tijdens weekends, vakantieperiodes en op feestdagen, na 20 uur en vóór 7 uur.

 

Hoe aanvragen?

Bij de jeugddienst. Breng 10 euro, je identiteitskaart of een ander officieel document waarop je adres staat mee. 

 

 

i

Jeugddienst

Koning Albertstraat 24

051 79 32 70

jeugd@diksmuide.be

 

Nieuwsoverzicht