naar inhoud
Bouwvakker voor huis

InfraxBouwTeam

06 sep
Jaarlijks flink besparen op je energierekening en je woning intussen ook gezonder en comfortabeler maken? Het kan. Maar dan moet iemand je vertellen hoe. Infrax en Dialoog maken (ver)bouwers wegwijs tijdens tweedaagse opleidingen: de InfraxBouwTeams.

BouwTeams zijn al jaren een succes. De keuzes die je als (ver)bouwer moet maken, zijn niet eenvoudig. Maar ze bepalen wel hoe energiezuinig je woning zal zijn.

 

Kostbare informatie, geen verkooppraatjes

Hoe isoleer je een woning? Hoe kies je een verwarmingsinstallatie en bepaal je het vermogen ervan? Hoe belangrijk is goede ventilatie? Wat zijn de mogelijkheden van zonne-energie? Hoe kun je regenwater hergebruiken? Over al deze zaken geven onze bouwdeskundigen neutrale informatie tijdens een InfraxBouwTeam. Neutraal, want Infrax noch Dialoog verkopen welk materiaal dan ook.

 

Een BouwTeamcursus voor verbouwers

Tijdens deze BouwTeamcursus krijg je van een bouwdeskundige in twee dagen alle technische en praktische kennis mee over duurzaam en energiezuinig verbouwen. Handig, zelfs als je tijdens de werken niet zelf de handen uit de mouwen steekt. Zo ben je goed geïnformeerd als je gesprekken moet voeren met architecten, bouwfirma’s en verkopers van allerlei materialen.

Voorkennis is absoluut niet vereist. Je leert de voor- en nadelen van de diverse bouwmaterialen en installaties kennen. De lesgevers brengen verschillende materialen mee om het zo concreet mogelijk te maken. Het aantal deelnemers is beperkt zodat iedereen volop aan bod komt.

 

Flinke energiebesparing & snel terugverdiend

In het InfraxBouwTeam ontdek je de geheimen van een duurzaam en energiezuinig bouwen. Hiermee schroef je de energierekening in je nieuwe thuis flink terug. En je creëert meteen een gezondere en comfortabelere leefomgeving. Dankzij de steun van onze partners kost deelnemen aan de cursus slechts 40 euro. Je krijgt een cursuspakket en tijdens de middag zijn er broodjes. Dat inschrijvingsgeld is dankzij de vele tips zo terugverdiend. Dat merk je meteen aan je energiefactuur.

 

Erkenning Orde van Architecten

De InfraxBouwTeams zijn erkend door de Orde van Architecten. Architecten kunnen voor beide cursussen punten verzamelen.

 

Praktisch

Doelgroep: alle bouwers en verbouwers, geen voorkennis vereist.

Programma: zaterdagen 22 en 29 september (9 tot 17 uur).

Deelnameprijs: 40 euro per deelnemer. Broodjes over de middag, drank en afgedrukte cursus zijn inbegrepen.

Locatie: ldc Ten Patershove, Maria Doolaeghestraat 2, Diksmuide.

Contact: Toon Ombelets, 016 23 26 49, info@dialoog.be.

 

 

i

Dienst duurzaamheid

Heernisse 6

051 79 31 40

duurzaamheid@diksmuide.be

 

Nieuwsoverzicht