naar inhoud
Studeren

Zomerblokkot van 3 augustus tot en met 6 september

31 jul
Studenten die willen blokken voor hun herexamens kunnen hiervoor terecht in OC Sint-Sebastiaan en lokaal 008 van Kadens. Dit tussen vrijdag 3 augustus en donderdag 6 september.

Tussen woensdag 29 augustus en het einde van Blokkot is enkel OC Sint-Sebastiaan beschikbaar voor de studenten. Op dat moment bereidt de muziekschool zich immers alweer voor op het nieuwe academiejaar.

 

Studeren kan tussen 8 en 22 uur. Vooraf inschrijven is niet nodig. Vergeet je niet te registreren op de daglijsten ter plaatse. Zo weten we hoeveel studenten er aanwezig waren en kunnen we eventueel extra ruimte voorzien mocht dat nodig zijn. Er is wifi beschikbaar (zonder wachtwoord).

 

Op volgende data/momenten zijn de locaties niet beschikbaar:

  • Kadens op maandagen 6, 13, 20 en 27 augustus van 8 tot 9 uur. Het lokaal wordt dan gepoetst. Blokkot start hier dus pas om 9 uur. Van woensdag 29 augustus tot en met donderdag 6 september is het lokaal van Kadens ook niet beschikbaar voor studenten.
  • OC Sint-Sebastiaan is op dinsdag 4 september gesloten vanaf 18 uur.

 

Tijdens Blokkot gelden nog steeds dezelfde regels voor de studenten. Zo brengt elke student eigen drank en eten mee en ruimen ze zelf hun afval op. De gebouwen zijn en blijven volledig rookvrij. De studenten respecteren de stilte in de studieruimte: gsm’s staan op stil en het geluid van pc’s, tablets en andere elektronica staat uit. Je stoort de medestudenten niet. Er zijn geen gemeenschappelijke pauzes voorzien. De studenten bepalen zelf wanneer en hoelang ze pauzeren.        

Nieuwsoverzicht