naar inhoud
mensen op springkasteel

Grootste springkasteel ter wereld komt naar Diksmuide

06 aug
Het grootste springkasteel ter wereld komt op zaterdag 25 augustus naar de Grote Markt van Diksmuide. Tijdens het gloednieuw evenement Summerbea(s)ts staat alles in teken van springen.

Bij het vallen van de avond laten we je even op adem komen tijdens Drums Alive en The Beat Experience, een visueel klank- en lichtspektakel met het stadhuis als achtergronddecor. Daarna is het terug aan ons om de avond springend af te sluiten met The Party Trooperz en de afterparty met dj Rudi.

 

Programma

12.00 uur         The Beast en ander springgeweld en -vertier

19.30 uur         Beiaardconcert

20.15 uur         Drums Alive

21.00 uur         The Beat Experience totaalspektakel

21.45 uur         The Party Trooperz en afterparty met dj Rudi

 

Gratis tochtje op The Beast  (12 - 19.30 uur)

Daag vrienden, familie of collega’s uit voor een nek-aan-nek race op The Beast. Of test een van de andere attracties van V-formation uit zoals the Eliminator, the Extreme Big Roller, the Coconut Tree of the Robot Slide. Voor een tochtje op The Beast moet je wel minstens tien jaar oud zijn. Wie jonger is kan zich uitleven in een springkastelendorp. Deelnemen is gratis, inschrijven is wel vereist. En die inschrijvingen lopen als een trein. Een overzicht van de beschikbare plaatsen en tijdssloten vind je op www.bezoekdiksmuide.be.

 

Drums Alive (20.15 – 21 uur)

Twee drumbands - El Fuerte (45 uitvoerders) en Jong El Fuerte (40 uitvoerders) - bundelen de krachten en brengen een taptoe voor het podium. Het slotgedeelte sluit naadloos aan met het volgende totaalspektakel.

 

The Beat Experience (21 - 21.45 uur)

The Beat Experience speelt taikodrum op Chichibu-daiko’s. Deze worden bespeeld met karateachtige bewegingen, opzwepend met kracht en agressieve passie, snel, hard en met een doordringend geluid. Achteraan het podium en tegen de gevels komen 4 torens van 4 meter hoog. Op elke toren staat een taikodrum. In de show van The Beat Experience speelt het stadhuis van Diksmuide een grote rol. Naast heel wat spektakel wordt het immers ook een visuele lichtshow. 

 

Party Trooperz (vanaf 21.45 uur)

We testen de vernieuwde Grote Markt op stevigheid en feesten erop los samen met de stoere jongens en meisjes van de Party Trooperz, dè partyband van 2018. Verwacht vooral veel special effects, een confettigun, goeie dansers en een live band. Ze bezorgen je ongetwijfeld een fantastisch einde van een onvergetelijke dag!

 

 

i Dienst evenementen, Grote Markt 6, 051 79 30 60, evenementen@diksmuide.be

 

Nieuwsoverzicht