naar inhoud
Fietsen

KIJK! Ik fiets! Leer in slechts 3 uur fietsen op 2 wielen!

09 mei
Kan je kind al fietsen met steunwieltjes, maar weet je niet goed hoe het nu verder moet? Wil je graag zelf jouw kapoen begeleiden zodat je trots van op de eerste rij kan meekijken wat hij/zij al kan? Dan is KIJK! Ik fiets! echt iets voor jou!

Op zondag 3 juni van 9 tot 12 uur kun je in de Boterhalle zelf je kind leren fietsen onder begeleiding van een ervaren monitor die voor leuke oefeningen zorgt. Ieder kind brengt zijneigen fiets en een volwassen begeleider mee. Na de sessie krijgen alle kindjes een waar KIJK! Ik fiets!-diploma.

 

Kostprijs en benodigdheden

Deze deelname is volledig gratis. Dit omvat 3 uren les, gebruik materiaal en verzekering inbegrepen. Zelf voorzie je zeker een fiets, een fietshelm voor de veiligheid en eventueel een koekje en drankje voor tussenin.

Steunwieltjes erop of ervan?            

Elke kleuter of kind dat met steunwieltjes kan rijden is van harte welkom. Gelieve de steunwieltjes wel op voorhand te verwijderen.

 

Inschrijven

Wees er wel snel bij want er zijn slechts 20 inschrijvingen mogelijk. Inschrijven kan via https://www.diksmuide.be/eloketdetail/174/inschrijven---kijk-ik-fiets

Nieuwsoverzicht