naar inhoud
Uit met de familie

UiT met de familie

03 mei
Ben je van plan in de periode september 2018 tot en met augustus 2019 iets te organiseren voor families met kinderen? Dan maak je kans om te worden opgenomen in de brochure UiT met de familie die we begin september verspreiden bij alle leerlingen van de basisscholen van de kust tot Houthulst.

De brochure vermeldt ‘alle fijne uitstappen met wat cultuur’ die speciaal zijn gericht op families met kinderen tot 12 jaar in de gemeenten Alveringem, De Panne, Diksmuide, Houthulst, Koksijde, Lo-Reninge, Nieuwpoort en Veurne. We geven bij selectie de voorkeur aan activiteiten die niet puur lokaal zijn. Dit is een initiatief van Achthoek, de intergemeentelijke samenwerking rond cultuur in het noorden van de Westhoek.

 

Wat moet je doen?

Als je kans wil maken om te worden opgenomen, moet je je activiteit ten laatste op 31 mei invoeren via www.uitdatabank.be. Klik ook aan dat je activiteit geschikt is voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Zowel permanent (bijvoorbeeld hele jaar door) als tijdelijk aanbod (bijvoorbeeld een dag of hele zomer) komen in aanmerking. De activiteit moet wel exclusief zijn bedoeld voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar (ouders, grootouders en kinderen kunnen de activiteit samen beleven).

 

 

i

Coördinatie vrije tijd

Maria Doolaeghestraat 2

051 79 32 60

vrije.tijd@diksmuide.be

Nieuwsoverzicht