naar inhoud
Diksmuideapp

Download de Diksmuideapp

07 sep
Sta rechtstreeks in contact met de stadsdiensten of je favoriete handelaren via de Diksmuideapp. Je downloadt hem via Google playstore. De app wordt op 6 september voorgesteld aan de handelaren van Diksmuide.

Overzicht modules

Er is een nieuwsmodule waar je de laatste nieuwsberichten terugvindt van het stadsbestuur, handelaars, verenigingen, … Via de module ‘meldingskaart’ kunnen mensen hun melding via de app doorgeven aan de technische dienst. Je krijgt de mogelijkheid om een foto te nemen van wat je doorgeeft, de locatie kun je via de locatiebepaler in je gsm selecteren.

 

In de module ‘agenda’ vind je een overzicht van alle activiteiten in uitindiksmuide.be. Je kunt een activiteit meteen ook in je eigen agenda plaatsen, of je kunt ervoor kiezen om een bepaalde tijd voor de activiteit herinnerd te worden via een melding.  Onder het luik ‘stadsdiensten’ vind je alle praktische informatie zoals openingsuren en het adres.

 

Alle handelaars, verenigingen en zorgverstrekkers kunnen aanwezig zijn op de app. Dit is voor hen volledig gratis. Op 6 september wordt de app voorgesteld aan alle handelaars van Diksmuide. Ze krijgen dan ook de mogelijkheid om een pagina te hebben op de app. Ben je gebruiker, en je zoekt op bakker of brood? Dan vind je alle aangesloten bakkers die zich het dichtst bij je bevinden. Hetzelfde met dokters, apotheken, … . Als je je locatie aanzet en je geeft een trefwoord in, dan vind je de dichtstbijzijnde winkel/dienst met dat product.

 

Scannen: je kunt QR-codes inscannen via deze knop. Als jouw vrienden de Diksmuideapp hebben, dan kun je hun QR-code inscannen om de mobieltjes te koppelen. Bij bepaalde handelszaken kan je ook rechtstreeks producten bestellen. Je krijgt via de app een melding van de handelaar als het product klaar ligt om af te halen. Winkels kunnen ervoor kiezen om via de Diksmuideapp een klantenkaartsysteem in te voeren. Ook de Joyn-klantenkaart kan je perfect gebruiken met de app. Je scant de QR-code van je kaart in, voegt ze toe bij je QR-codes en je spaart verder via de Diksmuideapp zonder je punten te verliezen.

Nieuwsoverzicht