naar inhoud
SamenSterker

Doe mee aan de groepsaankoop stookolie

20 apr

De groepsaankoop groene stroom van de provincie West-Vlaanderen is intussen ruim bekend. Maar ook voor stookolie kun je een mooi bedrag uitsparen door in groep aan te kopen. Hiervoor kun je terecht bij SamenSterker en Test Aankoop.

 

SamenSterker

SamenSterker is een coöperatieve onderneming die groepsaankopen organiseert. Vier keer per jaar vindt er een groepsaankoop van stookolie plaats. De eerstvolgende groepsaankoop voor West-Vlaanderen is gepland op 27 juni. Je kunt inschrijven op de groepsaankoop als je ten minste 500 liter stookolie bestelt.

 

SamenSterker garandeert een korting van minstens 7 % op de officiële maximumprijs op bestellingen minder dan 2.000 liter en een korting van minstens 5 % op bestellingen meer dan 2.000 liter.

 

Bij voorbije groepsaankopen van stookolie bedroeg het voordeel op de dagprijs zo'n 85 euro per 1.000 liter. De officiële prijs kan enkele dagen na de veiling stijgen of dalen. Bij de beslissing tot deelname aan de groepsaankoop moet je hier rekening mee houden.

 

Test Aankoop

Test Aankoop is een organisatie die als doel heeft consumenten te informeren en te ondersteunen. Zij organiseren ook groepsaankopen. Voor stookolie doen zij elke twee weken een groepsaankoop. Je moet geen lid zijn van Test Aankoop om te kunnen deelnemen. Deze groepsaankoop is vrijblijvend. Er is dus geen aankoopverplichting.

 

Hoe inschrijven?

Inschrijven of meer weten over de groepsaankoop stookolie of andere groepsaankopen kan via: www.samensterker.be/west-vlaanderen en www.test-aankoop.be.

Heb je thuis geen internet? Of heb je graag hulp bij het inschrijven? Kom dan langs in het Sociaal Huis.

 

Nieuwsoverzicht