naar inhoud
Foto Pluimstraat

Stand van zaken werkzaamheden Pluimstraat - Rijkswachtstraat

03 mei

We willen je informeren over de stand van zaken in het project Collector Heernisse. Je hebt ongetwijfeld opgemerkt dat er de laatste tijd weinig vooruitgang is geboekt in de Pluimstraat ondanks de gunstige weersomstandigheden.

 

We hebben net vernomen dat de aangestelde aannemer failliet is. De aanhoudende financiële problemen verklaren ook meteen de moeizame vooruitgang die we, tot onze grote spijt, gedurende het project konden vaststellen. Als stadsbestuur zitten we zelf heel erg verveeld met de situatie.

 

Volgende stappen
We willen alvast onze excuses aanbieden voor de huidige gang van zaken. Op dit moment wordt bekeken welke aannemer de werkzaamheden binnen de kortste periode kan overnemen en tot een goed einde kan brengen. 

 

Op dinsdag 3 mei zijn onze eigen diensten gestart om de sleuven voorlopig te dichten met freesmateriaal omwille van een grote volkstoeloop voor een voetbaltornooi op KSV Diksmuide dit weekend. We hopen om binnen een tweetal weken met een andere aannemer de nodige asfalteringswerken te kunnen uitvoeren.

Belangrijk
We willen benadrukken dat er niet wordt gestart met de rioleringswerken aan de Rijkswachtstraat zolang de Pluimstraat niet volledig is afgewerkt.


Communicatie

Voor vragen of opmerkingen i.v.m. deze werken kan u steeds terecht bij de stedelijke technische dienst die deze werken opvolgt.


Bezoekadres: Administratief Centrum, Heernisse 6
T 051 79 31 00
E-mail: openbare.werken@diksmuide.be

 

Wil je op de hoogte blijven over de voortgang van de werken dan kan je jouw
e-mailadres doorgeven via communicatie@diksmuide.be

 

Nieuwsoverzicht