naar inhoud
Logo HV Westhoek

Vacature administratief bediende brandweerzone HV Westhoek

29 apr

Brandweerzone HV Westhoek zoekt een administratief medewerker voor een voltijdse job (38u/week). Niveau C1-C3 in contractueel dienstverband met een contract voor onbepaalde duur.

  • Bruto maandwedde: 1.864,40 euro (beginwedde)
  • Wervingsreserve: 2 jaar

Functieomschrijving

Administratieve ondersteuning bieden aan de zonecommandant, de zonesecretaris, de bijzondere reken-plichtige en het diensthoofd personeel en HR m.b.t. het uitvoeren, opvolgen, bewaken en bijsturen van diverse administratieve dossiers.

Bijzondere aanwervingsvoorwaarden

diploma of getuigschrift van het hoger secundair onderwijs (6 jaar is voldoende).

Selectieprocedure 

(zie infobrochure op www.hvwesthoek.be)

Een niet-vergelijkende selectieprocedure die bestaat uit volgende proeven:

  1. Schriftelijke preselectieproef op donderdag 19 mei 2016 om 20 u in ’t Oud schooltje Koksijde Enkel wanneer er meer dan 25 geldige kandidaten zijn ingeschreven.
  2. Schriftelijke proef op zaterdag 4 juni 2016 om 9 u

Enkel voor de kandidaten die geslaagd zijn in de preselectieproef, indien deze nodig is, anders voor alle geldige kandidaten

  1. Mondelinge proef op zaterdag 25 juni 2016 vanaf 9 u

Enkel voor de kandidaten die geslaagd zijn in de schriftelijke proef

Ons aanbod

Bijkomend geniet het personeelslid van een collectieve hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques (€ 5,00) en fietsvergoeding.

Interesse?

Meer informatie, infobrochure en een uitgebreide functiebeschrijving kan je krijgen bij de dienst personeel & HR op tel. 058 33 26 62 of op www.hvwesthoek.be onder de rubriek werken bij de brandweer.

De kandidaturen worden uiterlijk op zondag 8 mei 2016 gericht aan de voorzitter van het zonecollege HV Westhoek, Zeelaan 37 8670 Koksijde, en omvatten een sollicitatiebrief, curriculum vitae en een kopie van het gevraagde diploma, of per mail aan els.vanoverberghe@koksijde.be

 

Nieuwsoverzicht