naar inhoud
Woumen

Heraanleg voetpaden Woumenweg van start op 9 mei

26 apr

Vanaf maandag 9 mei start aannemer Verkinderen met de aanleg van de voetpaden in de Woumenweg. Aangezien het werkgedeelte over een aanzienlijke afstand van 1,7 kilometer loopt worden de werkzaamheden in drie fasen ingedeeld. Dat zorgt er eveneens voor dat de hinder voor de bewoners enigszins kan beperkt worden.

 

Planning en bereikbaarheid


Fase 1: Noordbroekstraat – Kerkstraat
Fase 2: Kerkstraat – St. Pietersstraat
Fase 3: St. Pietersstraat – Zuidbroekstraat

 

Fase 1:
Fase 1 start op maandag 9 mei. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer geregeld met verkeerslichten. Parkeren zal tijdens de werkuren ( 7.30 uur – 17.00 uur) niet mogelijk zijn. Gedurende de weekends worden de verkeerslichten weggehaald en is verkeer in de twee rijrichtingen opnieuw mogelijk. Deze fase duurt tot ongeveer aan het bouwverlof, dit onder voorbehoud van goede weersomstandigheden. De aannemer voert de werken stelselmatig uit. Buiten de werkuren kunnen de garages aangewend worden. 

 

Fase2:
Ook in fase 2 en 3 wordt het verkeer via verkeerslichten georganiseerd en zal parkeren tijdens de werkuren niet mogelijk zijn. Net als in fase 1 zullen gedurende de weekends de verkeerslichten worden weggehaald. Toegang tot de garages is mogelijk buiten de werkuren uitgezonderd wanneer de voetpaden in dit stuk worden aangelegd. De duurtijd van de drie fasen samen wordt geschat op 140 werkdagen. 

Meer info

Contactgegevens aannemer
Bvba Verkinderen
T 059 29 81 46
E-mail: info@verkinderenaannemingen.com

Contactgegevens technische dienst
Bezoekadres: Administratief Centrum, Heernisse 6
T 051 79 31 00
E-mail: openbare.werken@diksmuide.be

 

Wil je op de hoogte blijven over de voortgang van de werken dan kan je jouw e-mailadres doorgeven aan communicatie@diksmuide.be

 

Nieuwsoverzicht