Omleidingsweg

De rotonde die op de Kaaskerkestraat wordt aangelegd, is bijna klaar. Als alles vlot verloopt en het weer meezit, zijn de werken achter de rug op vrijdagavond 8 maart. Als deze werken klaar zijn, zijn fase 2A en 2B van de omleidingsweg rond Diksmuide ook volledig klaar. Via de website van opdrachtgever Agentschap Wegen en Verkeer (AWV), kun je alles op de voet volgen.

Werken van Aquafin

Daarnaast werkt Aquafin ook iets verderop in de Kaaskerkestraat, ter hoogte van de ‘Hoge Brug’. Het wegdek krijgt een nieuwe laag asfalt en de aannemer brengt daarna nieuwe wegmarkeringen aan. Om deze werken uit te voeren, zal er van dinsdag 5 maart tot vrijdagavond 8 maart enkel eenrichtingsverkeer mogelijk zijn vanaf de ‘Hoge Brug’ richting Kaaskerke.

Opnieuw tweerichtingsverkeer vanaf 8 maart

De werken van Aquafin en van Wegen en Verkeer op de Kaaskerkestraat zijn klaar tegen vrijdagavond 8 maart, als alles meezit. Daarna wordt de weg opnieuw opengesteld voor het verkeer, in twee richtingen. Dan kan het verkeer van en naar Diksmuide opnieuw vlot via de Kaaskerkestraat rijden.