naar inhoud
Affiche huis palmboom 2 cartoonfiguren

Tuincoach op bezoek?

01 feb
Ben je van plan om je tuin onder handen te nemen? Droom je van een tuin die bruist van het leven, maar weet je niet hoe daaraan te beginnen? De tuincoach weet raad!

Wil je je tuin onder handen nemen, maar kan je wat tips en raad gebruiken? Bezorg dan enkele foto’s van je tuin en beantwoord online een aantal gerichte vragen. De tuincoach neemt contact met je op en komt langs in de periode maart - mei of september - november, afhankelijk van je aanvraag. Een tuinbezoek kost 20 euro. Vraag voor 1 maart je tuinbezoek aan via www.rlwesthoek.be/tuincoach.

Wat doet een tuincoach?

  • Een tuincoach adviseert je bij de aanleg van je tuin en helpt je met de soortkeuze, rekening houdend met jouw wensen, de bestaande situatie en de omgeving (natte, droogte, zon, schaduw …). De tuincoach weet hier perfect op in te spelen.
  • Een tuincoach bezorgt je heel wat concrete tips en tricks, plantenlijsten … speciaal voor jouw tuin!

Wat doet een tuincoach niet?

Een tuincoach tekent geen plan uit, geeft geen technisch advies en staat niet in voor de aanleg van je tuin.

De opstart van de tuincoachwerking kadert in het Leaderproject ‘Biodivers Tuinieren in de Westhoek’, een initiatief van het Regionaal Landschap Westhoek vzw samen met stad Diksmuide, Poperinge en Veurne en provincie West-Vlaanderen. Meer info op www.rlwesthoek.be/tuincoach.

Nieuwsoverzicht