naar inhoud

Nieuws : Economie

 • station Diksmuide

  Station van Diksmuide : exploitatie vrijconcept

  donderdag 2 december 2021
  Treinstations maken integraal deel uit van steden en gemeentes. Bijna altijd centraal gelegen waardoor veel mensen er dagelijks passeren. Hierdoor zijn de stations uitermate geschikt als plek gericht op samenleven en ontmoeten.
 • Koop lokaal

  Eindejaarsactie in teken van het klimaat en ‘koop lokaal’

  maandag 15 november 2021
  Tussen 1 en 31 december zijn je aankopen bij de Diksmuidse winkels veel waard, want dan is de eindejaarsactie er weer waarbij je heel wat leuke prijzen kunt winnen. De prijzenpot is dit jaar opgemaakt met de volle focus op het klimaat en op ‘koop lokaal’.
 • Koop lokaal

  Coronabon nog niet gebruikt? Je hebt nog tot 1 december de tijd!

  woensdag 29 september 2021
  Vorig jaar in december kregen alle Diksmuidelingen een Diksmuidebon ter waarde van tien euro. De bonnen lopen af op 1 december, wie zijn bon nog niet opgebruikte doet dat dus best binnenkort. Op dit moment is er nog 76.087,99 euro aan ongebruikte bonnen in omloop.
 • Kroketje van Keiemse kaas, beenham en prei

  Maak dit Diksmuids gerechtje en win misschien een eetbon van 60 euro

  donderdag 14 januari 2021
  Een jaar lang krijg je iedere maand een recept voorgeschoteld van een Diksmuidse kok. Elk recept bestaat voornamelijk uit streekproducten van Diksmuidse bodem. Maak dit gerechtje en win misschien een eetbon ter waarde van 60 euro!
 • Diksmuidebon

  Geen coronabon nodig? Schenk hem aan kansarme kinderen!

  dinsdag 1 december 2020
  Volgende week krijgen alle Diksmuidelingen een Diksmuidebon in de brievenbus ter waarde van tien euro. Voor het gezin komt daar nog eentje bovenop. Wil je de Diksmuidebon liever schenken aan kansarme gezinnen? Dat kan!
 • shopping

  Doe een Diksmuidebon cadeau!

  woensdag 14 januari 2015
  Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor familie, vrienden, collega's,... maar je weet niet wat te geven? Met de Diksmuidebon zit je altijd goed.
1-6 Van 6
Sluiten

We werken enkel op afspraak

Door de strengere coronamaatregelen zijn de administratieve dienstverlening en het sociaal huis enkel open op afspraak.

Contacteer de betreffende dienst, neem contact op met ons centraal onthaal (051 79 30 00 of onthaal@diksmuide.be) of maak gebruik van het e-loket.

#samendoordewinter #zorgvoorelkaar