naar inhoud

Op zoek naar een nieuwe werkkracht?

Bent u op zoek naar een nieuwe werkkracht voor uw vzw of privé-onderneming? Geef de kans aan een werkzoekende OCMW-cliënt en ontvang een subsidie.

Hoe aanvragen

Het OCMW Diksmuide kan steungerechtigde werkzoekenden als het ware uitlenen aan ondernemingen voor een bepaalde periode (tussen 1 en 2 jaar). Bedoeling is dat werkzoekenden die een opleiding kregen als bijvoorbeeld keukenmedewerker of schrijnwerker een kans krijgen om hun nieuw verworven vaardigheden hard te maken op de werkvloer.

Natuurlijk zit er ook iets voor u in. Als u de kans geeft aan een werkzoekende steungerechtigde heeft u recht op interessante financiële tussenkomsten (bijvoorbeeld verlaging sociale lasten), wat het voor uw bedrijf of vzw extra aantrekkelijk maakt.

Bovendien blijven wij, in overleg met u, uw nieuwe werknemer opvolgen en begeleiden om een geslaagde samenwerking te garanderen. Dit maakt de risico’s voor uw onderneming of vzw minimaal tot onbestaande.

Meer info

Er zijn verschillende interessante tewerkstellingsmaatregelen.

Bent u geĆÆnteresseerd?

Neem dan contact met OCMW Diksmuide en vraag naar de trajectbegeleider van De Opstap. Die zal samen met u bekijken welke maatregel het best bij uw onderneming of vzw past en u alle nodige informatie bezorgen.

Openingsuren & contact

Sociaal Huis

Tel.
051 793 793
e-mail
sociaal.huis@diksmuide.be
Open vandaag: 9 tot 12 uur & 16 tot 19 uur
Sluiten

We werken enkel op afspraak

Door de strengere coronamaatregelen zijn de administratieve dienstverlening en het sociaal huis enkel open op afspraak.

Contacteer de betreffende dienst, neem contact op met ons centraal onthaal (051 79 30 00 of onthaal@diksmuide.be) of maak gebruik van het e-loket.

#samendoordewinter #zorgvoorelkaar