naar inhoud

Uit in Diksmuide

Lopende activiteiten

 • Praatgroep Frans

  Deze groep is samengesteld uit personen die het Frans goed machtig zijn, maar ook uit mensen die hun Frans werkelijk terug willen ophalen uit hun schoolboeken van 50 jaar terug.
  tot dinsdag 31 mei 2022
  Lokaal Dienstencentrum Ten Patershove
  lees meer
 • Hobbyatelier

  In het hobbyatelier is iedereen welkom om op eigen houtje en naar eigen kennis een ontwerp uit te werken tijdens een gezellige babbel. De hobbyisten komen wekelijks samen op woensdagnamiddag van 13.00 tot 16.30 uur in het LDC Ten Patershove.
  tot woensdag 29 juni 2022
  Lokaal Dienstencentrum Ten Patershove
  lees meer

Wordt verwacht

 • Lepelsnijden

  Maak je eigen (kook)lepel uit een vers stukje hout, fantastisch toch! Leer ook over hout en de gereedschappen zodat je thuis verder kunt experimenteren en genieten van deze prachtige manier van houtbewerken. Een samenwerking tussen Provinciaal bezoekerscentrum De Blankaart en Harald van het Lepelhuis in Brugge. Want wat is er mooier dan leren je eigen houten lepel te maken om hem daarna...
  op zondag 29 mei 2022
  Provinciaal Bezoekerscentrum De Blankaart
  lees meer
 • Genieten met mate - alcoholmisbruik en onafhankelijkheid

  Alcohol is een sociaal ingeburgerde gewoonte, die staat voor gezelligheid, netwerken en ontspannen. Toch is een glaasje drinken niet zo onschuldig. Wat is veilig en gezond gebruik?
  op maandag 30 mei 2022
  Lokaal Dienstencentrum De Klaproos
  lees meer
 • Bloemschikken

  Maken van een Zomerbloemstuk
  op vrijdag 3 juni 2022
  Lokaal Dienstencentrum De Klaproos
  lees meer
 • Vroegtijdige zorgplanning

  Wat is vroegtijdige zorgplanning? Iedereen kan ernstig ziek worden, ongeneeslijk ziek zelfs. Een ongeval kan jou overkomen. Weten jouw naasten wat jij belangrijk vindt als dit zou gebeuren? Welke keuzes je zou maken in bepaalde situaties? Daarover het gesprek aangaan is vroegtijdige zorgplanning. Hoe gaat dat in zijn werk? Welke formulieren bestaan er om zaken te regelen, om wensen ke...
  op vrijdag 17 juni 2022
  Lokaal Dienstencentrum Ten Patershove
  lees meer
1-6 Van 6