naar inhoud

Uit in Diksmuide

 • Slachtinge

  Dit cultuurseizoen starten we met Slachtinge van het theatergezelschap Het Eenzame Westen. Een meeslepende plot, de samenhang van humor en ernst en een topcast met Maaike Cafmeyer, Mathias Secru, Lien De Graeve en Tom Ternest zijn de ingrediënten om een seizoen succesvol mee te openen. Dat alles int Westvlams. Na de voorstelling klinken we op het nieuwe cultuurseizoen! Ja, santé mun ratje.
  op zaterdag 15 september 2018
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets
 • Ik doe mijn best

  Zin in een ontspannende avond boordevol goede humor? In Ik doe mijn best kijkt Lukas Lelie terug op de jongen die hij was met een passie voor veel en ongezond voedsel. Intussen kijkt Lukas ook naar de man die hij is geworden: een zelfbewuste iets minder dikke jongeman en grappige kerel. Hopelijk lacht het leven hem toe. Hij doet alvast zijn best.
  op vrijdag 21 september 2018
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets
 • Assisen - De webcam-moord

  Kom jij zetelen in de jury? Jij kan mee beslissen over schuld in onschuld. In Assisen – De Webcam-moord staat de moord op Anne Delorge, een jonge vrouw met een dubbelleven, centraal. De jury wacht een zware taak. Op de planken een absolute topcast: Carry Goossens, Francesca Vanthielen, Kürt Rogiers, Kadèr Gurbuz, Peter Thyssen, Manou Kersting, Bert Verbeke, Frans Maas en Mira Delbaen.
  op zaterdag 13 oktober 2018
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets
 • Broere

  Je herinnert je de geur van sinterklaasdag, de smaak van gestolen taart, de geruststelling van een nachtzoen. Waarschijnlijk herinner je je groot verdriet en klein geluk. Of andersom. In deze muzikaal-literaire voorstelling met Bart Moeyaert, Esmée Bos & Bart Voet zitten naast de zeven broers ineens ook veel meer volk aan tafel. Broere is een niet te missen trip down memory lane.
  op zaterdag 17 november 2018
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets
 • De Luisterboom Vlieg

  Luisteren was nog nooit zo leuk. Voorlezen stimuleert zowel de taalontwikkeling als de fantasie van kinderen en opent nieuwe werelden. Tijdens de voorleesweek gaan we op zoek naar verhalen van vroeger en nu. Onder een gekke boom kan je luisteren naar korte verhaaltjes van twee zeer uiteenlopende generaties: kinderen van nu en kinderen uit de jaren '30 en '40. Beide generaties vertellen over ...
  van zaterdag 17 november 2018
  Bibliotheek
  lees meer
 • Concertantes (6+) Vlieg

  Op Kinderkunstendag bouwen we een feestje met de knotsgekke tantes Ans en Wilma. Ans en Wilma nemen ons mee op een knallende muzikale tournee vol humor, ontroering en gekibbel.
  op zondag 18 november 2018
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets
 • Freddy for president

  Na zijn opvallend nostalgische zijstap in Freddy on ice richt Freddy De Vadder zijn nietsontziende blik (en zijn pijlen) opnieuw op de wereld van nu. Want hij heeft een nieuw mikpunt gevonden voor zijn intussen legendarische volkswijsheid: de politiek.
  op woensdag 21 november 2018
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets
 • Marx

  Eén van onze grootste acteurs kruipt in de huid van één van de grootste filosofen: Johan Heldenbergh speelt Karl Marx. Een unieke combinatie. In deze theatermonoloog kijkt Marx terug op zijn bewogen leven en denken. In tijden van onzekerheid en groeiende ongelijkheid is deze theatermonoloog een confronterend, kritisch en gloedvol pleidooi voor vrijheid en menselijke waardigheid.
  op woensdag 12 december 2018
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets
 • Quarter-life crisis

  Met een hoofd vol kronkels, een hoop kleurrijke referenties en met de blik op de toekomst staat Xander De Rycke in CC Kruispunt met Quarter-life crisis. Vol gevatte humor gaat Xander De Rycke zijn levenscrisis te lijf. Een voorstelling met herkenbaarheden over het leven. Of toch een kwart ervan.
  op zaterdag 19 januari 2019
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets
 • Lampionaio (3+) Vlieg

  Wat wil jij later worden? Misschien net als Marco lampionaio of lantaarnaansteker. Dan kan je net als Marco bij zonsondergang de nacht aansteken en haar net voor zonsopgang weer uitdoven. Kom je mee? Het is tijd. De avond daalt neer. Maak je klaar voor deze magische interactieve circustheatervoorstelling.
  op zondag 17 februari 2019
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets
 • Erover

  Je moet er soms eens over gaan om te zien waar de grens ligt. In Erover, de vierde avondshow van David Galle, houdt hij de vinger aan de pols van wat er nu leeft. David nodigt je uit om samen op zoek te gaan naar waar de grens ligt.
  op zaterdag 23 februari 2019
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets
 • Amnes(t)ie

  Wat doen we met mensen die extreme keuzes maken waarmee ze zichzelf buiten de samenleving plaatsen? Wat als die spijt krijgen en willen terugkeren? Geven we ze een tweede kans? Het theatergezelschap Action Zoo Humain duikt in het televisielandschap met een nooit eerder geziene talkshowformat: Samen door één deur met als gastheer Bert Gabriëls.
  op zaterdag 6 april 2019
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets
 • Oogst

  Een piano. Een gitaar. Een viool. En elkaar. Meer hebben de gebroeders Walschaerts niet nodig. Oogst is een best of die best tof is. Een voorstelling met louter hoogtepunten. Zonder toeters, zonder bellen, zonder circus of poeha. Gewoon: Raf en Mich met hun mooiste liedjes en hun strafste verhalen. Kommil Foo op z'n best!
  op zaterdag 4 mei 2019
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets
1-13 Van 13