naar inhoud

Uit in Diksmuide

 • Boekvoorstelling Nabeeld

  Muzikale duizendpoot, Meester verteller YVES BONDUE stelt zijn boek "NABEELD" voor in De Knocke. Het debuutroman van Yves Bondue is zo'n boek waarin de nostalgie uit de jaren zeventig blijft hangen in een nabeeld.
  op zaterdag 2 februari 2019
  Herberg De Knocke
  lees meer
 • Lampionaio (3+) Vlieg

  Wat wil jij later worden? Misschien net als Marco lampionaio of lantaarnaansteker. Dan kan je net als Marco bij zonsondergang de nacht aansteken en haar net voor zonsopgang weer uitdoven. Kom je mee? Het is tijd. De avond daalt neer. Maak je klaar voor deze magische interactieve circustheatervoorstelling.
  op zondag 17 februari 2019
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets
 • Sprookjes Enzo - Pietro Chiarenza Lampionaio

  Lampionaio is een lichtvoetige interactieve voorstelling, spannend en kleurrijk met verrassende circusnummers, bewegende objecten en poppen. de avond daalt neer over de stad. het is tijd Is iedereen klaar? dan kunnen we beginnen. Luister naar het verhaal van Marco die later lampionaio, lantaarnaansteker, wil worden. hij is niet bang meer voor het donker en droomt met de ogen open. Bij ...
  op zondag 17 februari 2019
  CC Kruispunt
  lees meer
 • Erover

  Je moet er soms eens over gaan om te zien waar de grens ligt. In Erover, de vierde avondshow van David Galle, houdt hij de vinger aan de pols van wat er nu leeft. David nodigt je uit om samen op zoek te gaan naar waar de grens ligt.
  op zaterdag 23 februari 2019
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets
 • Woestzoeker Vlieg

  De "Vrienden Go! Westhoek" besloten om het vorig schooljaar gestarte initiatief, de leerlingen van basis- en secundaire scholen over de drempel naar het theater te tillen, verder te zetten. Voor 2018 - 2019 viel de keuze op het toneelstuk Woestzoeker, verzorgd door het theater Antigone in samenwerking met Artemis. Het stuk is een bitterzoete voorstelling over sociale ongelijkheid en ...
  op donderdag 28 februari 2019
  Cultureel Centrum "Kruispunt".
  lees meer
 • Jens Dendoncker - Bang van Dendoncker

  Met maar liefst vier comedyprijzen op zak is het voor deze aimabele West-Vlaming tijd om de cultuurpodia in Vlaanderen te bestormen. De winnaar van Humo's Comedy Cup 2016 is helemaal klaar voor eerste zijn soloprogramma. Door mening jurylid en comedyfan geprezen vanwege zijn "hoge aaibaarheidsfactor" en "geloofwaardig, ijzersterk spel'" brengt hij niet alleen zijn enthousiaste persoonlijkheid ...
  op zaterdag 16 maart 2019
  CC Kruispunt
  lees meer
 • Amnes(t)ie

  Wat doen we met mensen die extreme keuzes maken waarmee ze zichzelf buiten de samenleving plaatsen? Wat als die spijt krijgen en willen terugkeren? Geven we ze een tweede kans? Het theatergezelschap Action Zoo Humain duikt in het televisielandschap met een nooit eerder geziene talkshowformat: Samen door één deur met als gastheer Bert Gabriëls.
  op zaterdag 6 april 2019
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets
 • Oogst - Uitverkocht

  Een piano. Een gitaar. Een viool. En elkaar. Meer hebben de gebroeders Walschaerts niet nodig. Oogst is een best of die best tof is. Een voorstelling met louter hoogtepunten. Zonder toeters, zonder bellen, zonder circus of poeha. Gewoon: Raf en Mich met hun mooiste liedjes en hun strafste verhalen. Kommil Foo op z'n best!
  op zaterdag 4 mei 2019
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets
1-8 Van 8