naar inhoud

Uit in Diksmuide

Lopende activiteiten

 • Boekenjury KJV / Stemmen voor het beste boek Vlieg

  KJV is een jury van kinderen en jongeren tussen 4 en 16 jaar. De bibliotheek ondersteunt leerlingen en leerkrachten van de derde kleuterklas tot en met het zesde leerjaar om aan deze jurering mee te doen. Van half oktober tot eind maart lezen leerlingen acht voorgeselecteerde boeken. Aan de jongste groep lezen de leerkrachten de boeken voor. De bib stelt deze boeken voor de hele periode ter ...
  tot vrijdag 15 maart 2019
  Bibliotheek
  lees meer

Wordt verwacht

 • Lampionaio (3+) Vlieg

  Wat wil jij later worden? Misschien net als Marco lampionaio of lantaarnaansteker. Dan kan je net als Marco bij zonsondergang de nacht aansteken en haar net voor zonsopgang weer uitdoven. Kom je mee? Het is tijd. De avond daalt neer. Maak je klaar voor deze magische interactieve circustheatervoorstelling.
  op zondag 17 februari 2019
  CC Kruispunt
  lees meer Bestel tickets
 • Natuur@telier – Ontwaak met natuur

  De natuur wordt wakker uit haar winterslaap.  Bomen krijgen terug knopjes, bloemen durven alweer bloeien. En merels fluiten weer hun ochtend- en avondconcert. De lente is een nieuw begin. Deelname: gratis voor NP-leden, niet-leden betalen €6,00 p.p.
  op maandag 4 maart 2019
  BC De Blankaart
  lees meer
 • Natuur@telier - Kijk een nest

  Maandag 8 april: Natuur@telier – Kijk, een nest! Alle vogels leggen eieren en alle vogels maken een nest. Maar wist je dat het nest van sommige vogels amper de grootte is van een vingerhoed. Bij andere vogels bestaat hun nest uit een gigantische hoop bladeren en aarde of een meterslange tunnel. Breng je beste speurneus mee! Deelname: gratis voor NP-leden, niet-leden betalen €6,00 p.p.
  op maandag 8 april 2019
  BC De Blankaart
  lees meer
1-4 Van 4