naar inhoud

Praktisch Spaans

Misschien vertoef je jaarlijks als toerist in Spanje, maar slaag je er niet in om je in het Spaans uit te drukken. Of wie weet komt zoon- of dochterlief naar huis met een Spaanse vriendin maar moet je je bij elke nieuwe ontmoeting beperken tot gebarentaal. Enig kennis van Spaans kan een wereld van verschil maken en dat verschil maken wij graag samen met jou! In samenwerking met Cervo-G...

Info

Misschien vertoef je jaarlijks als toerist in Spanje, maar slaag je er niet in om je in het Spaans uit te drukken. Of wie weet komt zoon- of dochterlief naar huis met een Spaanse vriendin maar moet je je bij elke nieuwe ontmoeting beperken tot gebarentaal. Enig kennis van Spaans kan een wereld van verschil maken en dat verschil maken wij graag samen met jou!

In samenwerking met Cervo-Go! Starten we vanaf september 2021met een cursus praktisch Spaans. We starten van nul, maar je zal merken dat je na een aantal maanden al een aardig mondje Spaans zal spreken. Je zal in staat zijn om eenvoudige teksten te lezen en te beluisteren alsook om je uit te drukken in de meest voorkomende situaties.

De lessenreeks is opgesplitst in 2 delen en vindt plaats in het lokaal dienstencentrum Ten Patershove. Na Nieuwjaar kan je deel 2 volgen.

Wanneer

 • woensdag 15 september 2021
  -
  woensdag 19 januari 2022
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  van 08.55u. tot 12.15u.
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  Gesloten
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Waar

naam
Lokaal Dienstencentrum Ten Patershove
adres
Maria Doolaeghestraat 2b 8600 Diksmuide

Prijs

€ 90,00 (Cursusmateriaal - 49,1 euro)

Tickets

Telefoon
051793280
e-mail
tenpatershove@diksmuide.be

Organisatie

naam
Lokaal Dienstencentrum Ten Patershove
Alle activiteiten
foto: Spaans

Zoeken