naar inhoud

Huifkar Diksmuide

Kom even op adem, op het hoefgetrappel van het echte Belgische trekpaard vol nostalgie, kracht, passie en schoonheid. Op een originele manier doorkruis je een gevarieerd landschap van polders, ijzervallei,Bethoosterse Broucken, landelijke wegen en historische bezienswaardigheden. Met de 'zware jongens de Brabanders' biedt Huifkar Diksmuide verschillende vaste formules aan. Naast deze formules ...

Info

Kom even op adem, op het hoefgetrappel van het echte Belgische trekpaard vol nostalgie, kracht, passie en schoonheid.

Op een originele manier doorkruis je een gevarieerd landschap van polders, ijzervallei,Bethoosterse Broucken, landelijke wegen en historische bezienswaardigheden.

Met de 'zware jongens de Brabanders' biedt Huifkar Diksmuide verschillende vaste formules aan. Naast deze formules kan je samen met de koetsier ook jouw eigen uitstap naar keuze maken.Ontdek de prachtige omgeving van Diksmuide op het hoefgetrappel van de echte boerenpaarden, dit voor allerhande groepen, families, verenigingen, dag uitstappen, teambuildings, vrijgezellenfeestje, sholen, verjaardagsfeestje, jubileum, communies,...De voerman heeft graag een woordje uitleg.

De huifkarren zijn afgedekt, voor regen en wind. Wij voldoen aan de opgelegde coronamaatregelen, de begeleiders (menners) zitten apart van de passagiers, na iedere rit wordt gans de huifkar gedesinfecteerd. Wij doen er alles aan om uw een veilige rit aan te beiden.

Voor sfeerbeelden:www.facebook.com/huifkardiksmuide
Info op 0476-63.88.38 of huifkar.diksmuide@telenet.be

Gezien op tv-plattelands tv zie de reportage met volgende link:https://www.plattelandstv.be/klantenzone/trekpaarden.html

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • vrijdag 10 januari 2020
    -
    donderdag 31 december 2020

Waar

naam
Huifkar Diksmuide
adres
einsdijkstraat 11 8600 Diksmuide

Prijs

€ 130,00 (Basistarief: 130,00 €)

Organisatie

Alle activiteiten
foto: Huifkar 2
foto: Huifkar1
foto: huifkar 6
foto: Huifkar 4
foto: huifkar 3
foto: Huifkar 9

Zoeken