naar inhoud

Huifkartochten in en rond Diksmuide

Kom even op adem, op het hoefgetrappel van het echte Belgische trekpaard vol nostalgie, kracht, passie en schoonheid. Op een originele manier doorkruis je een gevarieerd landschap van polders, ijzervallei,Bethoosterse Broucken, landelijke wegen en historische bezienswaardigheden. Met de 'zware jongens de Brabanders' biedt Huifkar Diksmuide verschillende vaste formules aan. Naast deze formules ...

Info

Kom even op adem, op het hoefgetrappel van het echte Belgische trekpaard vol nostalgie, kracht, passie en schoonheid.
Op een originele manier doorkruis je een gevarieerd landschap van polders, ijzervallei,Bethoosterse Broucken, landelijke wegen en historische bezienswaardigheden.

Met de 'zware jongens de Brabanders' biedt Huifkar Diksmuide verschillende vaste formules aan. Naast deze formules kan je samen met de koetsier ook jouw eigen uitstap naar keuze maken.Ontdek de prachtige omgeving van Diksmuide op het hoefgetrappel van de echteboerenpaarden, dit voor allerhande groepen, families, verenigingen, dag uitstappen, teambuildings, vrijgezellenfeestje, sholen, verjaardagsfeestje, jubileum, communies,...De voerman heeft graag een woordje uitleg.

De huifkarren zijn afgedekt, voor regen en wind.

Voor sfeerbeelden:www.facebook.com/huifkardiksmuide
Info op 0476-63.88.38 of huifkar.diksmuide@telenet.be

Gezien op tv-plattelands tv zie de reportage met volgende link:https://www.plattelandstv.be/klantenzone/trekpaarden.html

Zomer 2020:Zomerse huifkartochten Voor individuelen:iedere Vrijdag in Juli en Augustus, huifkartocht start van 18:00 tot 19:00, 15min. vooraf aanwezig zijn,vertrekplaats "ijzerboomgaard" te Diksmuide ,reserveren is aangeraden daar er max.18 pers. worden toe gelaten, dit kan je doen bij de dienst toerisme Diksmuide op het tel.051/79. 30.50.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • woensdag 1 januari 2020
    -
    donderdag 31 december 2020

Waar

naam
Huifkar Diksmuide
adres
einsdijkstraat 11 8600 Diksmuide

Contact

Telefoon
0476638838

Organisatie

Alle activiteiten

Zoeken