naar inhoud

Spannend achtervolgingsspel in Diksmuide

Super Cops is een spannend en actief achtervolgingsspel om in Diksmuide te spelen. Koop een spelcode op dasbox.be, download de app en je bent vertrokken! Kruip in de huid van een ontsnapte gevangene die op diamantenroof is in de stad of maak met een politieteam jacht op de dief. Je krijgt de opwinding van een videogame, maar dan in het levensechte decor van het stadscentrum. De ideale ...

Info

Super Cops is een spannend en actief achtervolgingsspel om in Diksmuide te spelen. Koop een spelcode op dasbox.be, download de app en je bent vertrokken!
Kruip in de huid van een ontsnapte gevangene die op diamantenroof is in de stad of maak met een politieteam jacht op de dief. Je krijgt de opwinding van een videogame, maar dan in het levensechte decor van het stadscentrum. De ideale groepsactiviteit in Diksmuide voor een groep die van actie en avontuur houdt. Een gevaarlijke gangster is ontsnapt uit de gevangenis en is op diamantenroof in de stad. Kan jouw politieteam hem neerschieten voor hij met de diamanten aan de haal gaat? Achtervolg de dief doorheen de stad met je smartphone. Maar pas op: hij kan mijnen droppen en stoorzenders plaatsen om jullie te dwarsbomen! Vangen jullie de boef of is hij jullie te slim af?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • dinsdag 18 juni 2019
    -
    zondag 29 december 2019

Waar

naam
Stadscentrum
adres
Stadscentrum 8600 Diksmuide

Prijs

€ 59,90 (Basistarief: 59,90 €; Groep van max 18 personen (2 x spelen): 59,90 €; Groep van max 18 personen (5 x spelen): 79,90 €)

Contact

Telefoon
0485858586
e-mail
info@dasbox.be
website
https://dasbox.be/boxen/super-cops/

Organisatie

naam
Das Box
Alle activiteiten
foto: Super Cops

Zoeken