naar inhoud

Along comes Mary - 1958 Exposed

Ook de minder mobiele cultuurliefhebbers laten we genieten van een concert, en dat zonder dat ze een stap moeten buiten zetten. We brengen als het ware het cultuurcentrum tot bij hen, in WZC Yserheem te Diksmuide en De OpenLink te Woumen. Along comes Mary wordt gelivestreamd op groot scherm vanuit WACCO.

Info

Exclusief voor onze oudste inwoners en hun familie


Bewoners die verblijven in het woonzorgcentrum Yserheem te Diksmuide en De OpenLink te Woumen verwennen we met het concert Along comes Mary dat gelivestreamd wordt vanuit WACCO. Zo willen we minder mobiele cultuurliefhebbers laten genieten van een concert met muziek uit hun jonge jaren zonder dat ze een voet moeten buiten zetten. Ze volgen immers het concert op een beeldscherm in het centrum. CC Kruispunt staat in voor het onthaal en de ticketcontrole zodat de inwoners het gevoel hebben dat het cultuurcentrum naar hen komt.

1958 Exposed. In 1958 stond de wereldtentoonstelling aan de Heizel symbool voor het geloof in vrijheid en vooruitgang. Inderdaad … het is alweer 60 jaar geleden. Dit is dus de perfecte voorstelling voor een ouder publiek om die herinnering van onder het stof te halen. Mary en
haar muzikanten brengen de muziek en gewoontes van toen terug tot leven.

 

Uur nog nader te bepalen.

Wanneer

  • donderdag 26 september 2019
    van 00.00 u

Waar

naam
WZC Yserheem
adres
IJzerheemplein 1 8600 Diksmuide

Contact

Telefoon
051 79 32 50
e-mail
info@cckruispunt.be
website
www.cckruispunt.be

Organisatie

Alle activiteiten
foto: mary.png

Zoeken