naar inhoud

Jeugdkoor Waelrant - Music that Moves

Het Antwerpse Jeugdkoor Waelrant laat tijdens een benefietconcert ten voordele van de Vleugels hun goed hart zien. Ze brengen een waaier aan verschillende stijlen muziek, van parels uit de muziekgeschiedenis tot Vlaamse koormuziek tot muziek uit Scandinavië. Noem het en deze vrolijke bende brengt het.

Info

Benefietconcert

Jeugdkoor Waelrant voorziet een avond vol muziek, soms intens meeslepend en dan weer enthousiast en opwekkend.

Enkele parels uit de muziekgeschiedenis van o.a. Lassus, Stanford en Byrd worden afgewisseld met muziek uit Scandinavië, Zuid-Amerika, Afrika,... Daarnaast brengt het jeugdkoor ook hedendaagse Vlaamse koormuziek. Maar er zal ook letterlijk bewogen worden, onder andere bij het zingen van Indische filmmuziek en enkele Zuid-Afrikaanse liederen. Laat je dus meeslepen op een vat vol emoties en jeugdig enthousiasme.

Het gemengd jeugdkoor Waelrant, onder leiding van Marleen De Boo, is gekend om zijn zeer expressieve en geëngageerde uitvoeringen. Gedurende de laatste jaren nam het koor, steeds met mooie resultaten, deel aan verschillende festivals en wedstrijden in binnen- en buitenland.


Benefietconcert ten voordele van de Vleugels

de Vleugels i.s.m. CC Kruispunt

 

www.waelrant.be

 

 

Wie

Jeugdkoor Waelrant

Wanneer

  • zaterdag 28 september 2019
    van 20.00 u

Waar

naam
CC Kruispunt
adres
Maria Doolaeghestraat 2b 8600 Diksmuide

Prijs

€ 15,00 (Basistarief: € 15,00; Abonnement: € 11,50; Groep (10 personen): € 11,50; - 18 jaar: € 5,00; Kansentarief: € 3,00)

Contact

Telefoon
051 79 32 50
e-mail
info@cckruispunt.be
website
http://www.cckruispunt.be

Organisatie

naam
CC Kruispunt
Alle activiteiten
foto: Jeugdkoor Waelrant

Zoeken