naar inhoud

Kleuterturnen 2018-2019 Diksmuide

Vlieg
Een wekelijks bewegingsuurtje voor kinderen van het 2de en 3de kleuter. De kinderen ontwikkelen spelenderwijs heel wat bewegingsvaardigheden zoals springen, lopen, rollen, klimmen, werpen, vangen,... Het kleuterturnen gebeurt onder begeleiding van een gekwalificeerd lesgever. Geen les tijdens schoolvakanties en feestdagen. Kostprijs 2,50 euro per les, te betalen met een sportkaart ter waarde ...

Info

Een wekelijks bewegingsuurtje voor kinderen van het 2de en 3de kleuter. De kinderen ontwikkelen spelenderwijs heel wat bewegingsvaardigheden zoals springen, lopen, rollen, klimmen, werpen, vangen,... Het kleuterturnen gebeurt onder begeleiding van een gekwalificeerd lesgever.

Geen les tijdens schoolvakanties en feestdagen.

Kostprijs
2,50 euro per les, te betalen met een sportkaart ter waarde van 20 euro. We stimuleren om wekelijks aanwezig te zijn maar dit is geen verplichting. Je kan een sportkaart kopen in sporthal De Pluimen of zwembad De Kupe. Bij de start van de eerste les in Keiem zal je de mogelijkheid hebben om in de gemeenteschool een sportkaart aan te kopen (betaling met bankkaart)

Inschrijven
Schrijf je kind in via www.diksmuide.be/sport en klik door naar 'Sportlessen jeugd'. Vul het inschrijvingsformulier voor kleuterturnen in en verstuur de gegevens.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • donderdag 20 september 2018
    -
    donderdag 30 mei 2019

Waar

naam
Sporthal de pluimen
adres
Pluimstraat 18 8600 Diksmuide

Prijs

€ 2,50 (Basistarief: 2,50 €)

Contact

Telefoon
051 79 33 03
e-mail
sportdienst@diksmuide.be
website
http://www.diksmuide.be

Organisatie

naam
Sport Diksmuide
Alle activiteiten
foto: kleuterturnen

Zoeken