naar inhoud

Code Waterland zomerzoektocht

De Westhoek KD's Jaek en Nink nemen jullie mee doorheen hun Waterland. Ze ontmoeten merkwaardige Waterlanders, nu ja, Waterlanders, zo noemen de bewoners zichzelf natuurlijk niet. Het is iets met een dier ofzo… Neen, jullie zullen moeten helpen! Volg de fietsknooppunten voor een tocht van 33 km of stippel je eigen route uit en bezoek de mooiste plekjes uit de Handzamevallei. Voer op elke ...

Info

De Westhoek KD's Jaek en Nink nemen jullie mee doorheen hun Waterland. Ze ontmoeten merkwaardige Waterlanders, nu ja, Waterlanders, zo noemen de bewoners zichzelf natuurlijk niet. Het is iets met een dier ofzo… Neen, jullie zullen moeten helpen! Volg de fietsknooppunten voor een tocht van 33 km of stippel je eigen route uit en bezoek de mooiste plekjes uit de Handzamevallei. Voer op elke locatie een opdrachtje uit en los de geheime cijfercode op. Ideaal voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar.

De zoektocht zelf is gratis af te halen bij Toerisme Diksmuide, Toerisme Houthulst, De Blankaart en verschillende locaties in Kortemark.
Er zijn ook deelnameformulieren te koop voor € 1, waarmee je kans maakt op tal van mooie prijzen. Er is immers een grote prijzenpot te verdelen! De betalende zoektocht loopt t.e.m. 31 augustus 2018. De zoektocht blijft daarna gratis beschikbaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • vrijdag 1 juni 2018
    -
    vrijdag 31 augustus 2018

Waar

naam
Toerisme Diksmuide
adres
Grote Markt 6 8600 Diksmuide

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €; Deelnameformulier: 1,00 €)

Contact

Telefoon
051793050
e-mail
toerisme@diksmuide.be

Organisatie

naam
Regionaal Landschap Westhoek
Alle activiteiten
foto: Code Waterland

Zoeken