naar inhoud

Tai Chi introductiereeks Diksmuide

In september 2017 start er een nieuwe introductie-reeks traditionele Tai Chi. Je leert hoe je met een rustige, diepe concentratie en zonder overbodige spierspanning, op een vloeiende manier de bewegingen kan uitvoeren. De Zachte Kracht is een Tai Chi school waar de Yang stijl beoefend wordt. Er is een lesprogramma voor zowel beginners als gevorderden. Er zijn regelmatig lessenreeksen en workshops.

Info

In september 2017 start er een nieuwe introductie-reeks traditionele Tai Chi. Je leert hoe je met een rustige, diepe concentratie en zonder overbodige spierspanning, op een vloeiende manier de bewegingen kan uitvoeren.
De Zachte Kracht is een Tai Chi school waar de Yang stijl beoefend wordt. Er is een lesprogramma voor zowel beginners als gevorderden. Er zijn regelmatig lessenreeksen en workshops.

Wie

Petra Bulcke (lesgeefster)

Wanneer

 • maandag 18 september 2017
  -
  maandag 22 januari 2018
  maandag
  van 19.15u. tot 20.30u.
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  Gesloten
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  Gesloten
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Waar

naam
ldc ten Patershove
adres
M. Doolaeghestraat 8600 Diksmuide

Prijs

€ 150,00 (5 € korting door minstens 7 dagen op voorhand in te schrijven bij:Marc Deforche, Vijf Eikenstraat 21, 8780 OostrozebekeIBAN:BE40 3850 5901 4863, BIC: BBRUBEBB.Contant betalen de eerste les kan: € 150.De reeks kan enkel in zijn geheel gevolgd worden.Niet gevolgde lessen worden niet terugbetaald, maar gemiste lessen kunnen ingehaald worden op een andere plaats tijdens de lopende reeks.)

Tickets

Telefoon
051/40 57 34
e-mail
info@taichi.be

Contact

website
http://www.taichi.be

Organisatie

naam
taichischool De Zachte Kracht
Alle activiteiten
foto:

Downloads

Zoeken