naar inhoud

Tai Chi beginnersreeks Diksmuide

In september 2017 start een nieuwe beginners-reeks traditionele Tai Chi. Deze reeks is voor mensen die al een cursus of introductiereeks gevolgd hebben. Vanaf de beginnersreeks kan je twee lessen per week bijwonen. Er is een les van 75 minuten op de plaats waar je de introductie hebt gevolgd en daarnaast bestaat de mogelijkheid om in Oostrozebeke les te volgen op maandag of donderdag avond. ...

Info

In september 2017 start een nieuwe beginners-reeks traditionele Tai Chi. Deze reeks is voor mensen die al een cursus of introductiereeks gevolgd hebben. Vanaf de beginnersreeks kan je twee lessen per week bijwonen. Er is een les van 75 minuten op de plaats waar je de introductie hebt gevolgd en daarnaast bestaat de mogelijkheid om in Oostrozebeke les te volgen op maandag of donderdag avond. Deze lessen duren 2,5 uur. Je leert de relaxatie-oefeningen, de korte vorm, de 8 basis pushing hands en het tweede deel van de basismeditatie. Na deze reeks (of later, naargelang je mogelijkheden om regelmatig aanwezig te zijn) kan je overstappen naar de gevorderde lessen.

Wie

Petra Bulcke (lesgeefster)

Wanneer

 • maandag 18 september 2017
  -
  maandag 22 januari 2018
  maandag
  van 20.45u. tot 22u.
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  Gesloten
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  Gesloten
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Waar

naam
ldc ten Patershove
adres
M. Doolaeghestraat 8600 Diksmuide

Prijs

€ 200,00 (Dit is de prijs voor twee of meerdere keren per week te oefenen.Betaling door op voorhand in te schrijven bij:Marc Deforche, Vijf Eikenstraat 21, 8780 OostrozebekeIBAN:BE40 3850 5901 4863, BIC: BBRUBEBB.De reeks kan enkel in zijn geheel gevolgd worden.Niet gevolgde lessen worden niet terugbetaald, maar gemiste lessen kunnen ingehaald worden op een andere plaats tijdens de lopende reeks.)

Tickets

Telefoon
051/40 57 34
e-mail
info@taichi.be

Contact

website
http://www.taichi.be

Organisatie

naam
Tai Chi-school De Zachte Kracht
Alle activiteiten
foto:

Downloads

Zoeken