naar inhoud

Diksmuidse Zomerkermis

Diksmuidse Zomerkermis Vrijdag 19 juli tot dinsdag 23 juli 2024 Vanaf vrijdag 19 tot en met dinsdag 23 juli serveren de foorkramers een stevige portie ontspanning en plezier in Diksmuide. Dompel je onder in het kermisgebeuren en laat je charmeren door de typische attracties. Terwijl de jongste kermisklantjes hun hengel uitwerpen bij het viskraam of een ritje maken op de draaimolen, kun...

Info

Diksmuidse Zomerkermis
Vrijdag 19 juli tot dinsdag 23 juli 2024

Vanaf vrijdag 19 tot en met dinsdag 23 juli serveren de foorkramers een stevige portie ontspanning en plezier in Diksmuide.

Dompel je onder in het kermisgebeuren en laat je charmeren door de typische attracties. Terwijl de jongste kermisklantjes hun hengel uitwerpen bij het viskraam of een ritje maken op de draaimolen, kunnen de waaghalzen aanschuiven voor een rondje op de lambada. Bots eens tegen elkaar op de autoscooter en spring een gat in de lucht op de trampolines. Waag je geluk in het lunapark, proef van lekkernijen aan het gebakkraam en ongetwijfeld wordt de zomerkermis een schot in de roos bij het schietkraam.

Kortom we zijn weer even in de ban van het kermisgebeuren met sensationele attracties en familiaal amusement.

Win, win, win
Zin om gratis naar de kermis te komen? Neem dan deel aan één van onze acties en wie weet win jij enkele tickets voor de Zomerkermis.

Tekenwedstrijd
Haal de Picasso in jezelf naar boven en verras ons met je leukste teken- en kleurtalent. Laat je creativiteit de vrije loop en breng de Diksmuidse Kermis tot leven. Deponeer je tekening voor 17 juli om 10 uur in de rode brievenbus op de Grote Markt of geef hem af bij de dienst Toerisme. Vergeet zeker je naam, telefoonnummer en leeftijd niet te noteren. Kleuter, lagere school of tiener? Per categorie kan je in de prijzen vallen.
Kermisspeuren bij de handelaars van 1 tot 17 juli
Ben jij een echte kermiskenner? Test het tijdens het kermis-speuren! Bij de handelaars hangen foto's in de etalage maar sommige foto's hebben niets te maken met de kermis. Heb jij gevonden welke handelaars volledig in de ban zijn van de kermis? Vink aan op het deelnameformulier en wie weet mag jij wel gratis naar de Diksmuidse Zomerkermis.

Deelnameformulieren te verkrijgen bij de dienst toerisme of een deelnemende handelaar. Deelnameformulier indienen tegen ten laatste 17 juli om 10 uur bij de dienst toerisme (Grote Markt 6, 8600 Diksmuide) of door je formulier te deponeren in de rode brievenbus voor het stadhuis. Winnaars worden persoonlijk verwittigd en kunnen hun prijs afhalen bij de dienst toerisme op zaterdag 20 juli tussen 15.30 en 17.30 uur.

Kermisduik bij familiezwembad “De Pluimen”
Voor één keer kan een plons in het water je een ritje op de draaimolen of een zak oliebollen opleveren. Duik op 20/07 om 14u mee het zwembad in en wie weet kan je na je zwembeurt nog aanschuiven voor een rondje op de zomerkermis.

Praktisch
De zomerfoor is open van vrijdag 19 juli tot en met dinsdag 23 juli. Plan je een bezoek? Houd dan rekening met volgende openingstijden:
- Vrijdag 19/07 van 18 tot 1 uur 's nachts + Zomerse Vrijdag bij Sa Torre
- Zaterdag 20/07 van 15.30 tot 1 uur 's nachts
- Zondag 21/07 van 15.30 tot 1 uur 's nachts + avondmarkt
- Maandag 22/07 van 10.30 tot 22 uur
- Dinsdag 23/07 van 16 tot 22 uur + Familiedag

i
Dienst Evenementen
Grote Markt 6
051 79 30 60
evenementen@diksmuide.be

Wanneer

  • vrijdag 19 juli 2024
    van 00.00 u

Waar

naam
Grote Markt
adres
Grote Markt 8600 Diksmuide

Organisatie

naam
Stad Diksmuide - Dienst Evenementen
Alle activiteiten
foto: Affiche zomerkermis

Zoeken