naar inhoud

Gesprekstafels

Gesprekstafel

Laat je mening horen!

Diksmuide is volop bezig met het in kaart brengen van wat reilt en zeilt binnen de stad. De doelstelling is om eind maart een omgevingsanalyse klaar te hebben die het stadsbestuur
moet ondersteunen in het verbeteren van de dienstverlening.


Kom naar de gespreksavond
Een eerste stap was de enquête die 1.400 Diksmuidelingen in november in hun brievenbus kregen. De resultaten worden volop verwerkt. Op dinsdag 30 januari willen we verder in gesprek treden met de inwoners van Diksmuide. We organiseren op dinsdag 30 januari om 19 uur een gespreksavond in LDC Ten Patershove (M. Doolaeghestraat 2). Alle inwoners zijn van harte welkom. Omwille van praktische redenen vragen we om vooraf in te schrijven. Dit kan tot en met 23 januari via onthaal@diksmuide.be of via het formulier hieronder. Je kunt ook bellen naar het centraal onthaal via 051 793 000.


Burgemeester voor een dag
De resultaten van de enquête, samen met de conclusies van de gespreksavonden, zullen  uiteindelijk leiden tot de ontwikkeling van een app ‘burgemeester voor een dag’. Hierin kunnen alle inwoners hun prioriteiten voor de stad duidelijk maken.


We hopen je op 30 januari te mogen verwelkomen!

E-loket

  • Gesprekstafels omgevingsanalyse - inschrijving

    Formulier

Openingsuren & contact

Communicatie

Tel.
051 79 32 15
e-mail
info@diksmuide.be
Vandaag gesloten