naar inhoud

Diksmuideapp

Logo Diksmuideapp
Sta rechtstreeks in contact met de stadsdiensten of je favoriete handelaren via de Diksmuideapp. Je downloadt hem via Google playstore.

Overzicht modules

Er is een nieuwsmodule waar je de laatste nieuwsberichten terugvindt van het stadsbestuur, handelaars, verenigingen, … Via de module ‘meldingskaart’ kunnen mensen hun melding via de app doorgeven aan de technische dienst. Je krijgt de mogelijkheid om een foto te nemen van wat je doorgeeft, de locatie kun je via de locatiebepaler in je gsm selecteren.

 

In de module ‘agenda’ vind je een overzicht van alle activiteiten in uitindiksmuide.be. Je kunt een activiteit meteen ook in je eigen agenda plaatsen, of je kunt ervoor kiezen om een bepaalde tijd voor de activiteit herinnerd te worden via een melding.  Onder het luik ‘stadsdiensten’ vind je alle praktische informatie zoals openingsuren en het adres.

 

Scannen: je kunt QR-codes inscannen via deze knop. Als jouw vrienden de Diksmuideapp hebben, dan kun je hun QR-code inscannen om de mobieltjes te koppelen. Bij bepaalde handelszaken kan je ook rechtstreeks producten bestellen. Je krijgt via de app een melding van de handelaar als het product klaar ligt om af te halen. Winkels kunnen ervoor kiezen om via de Diksmuideapp een klantenkaartsysteem in te voeren. Ook de Joyn-klantenkaart kan je perfect gebruiken met de app. Je scant de QR-code van je kaart in, voegt ze toe bij je QR-codes en je spaart verder via de Diksmuideapp zonder je punten te verliezen.

Openingsuren & contact

Communicatie

Tel.
051 79 32 15
e-mail
info@diksmuide.be
Open vandaag: 9 tot 12 uur & 14 tot 17 uur