naar inhoud
Animatoren

Diksmuidse speelpleinwerkingen bedanken de animatoren

04 okt
Eind september werden de animatoren van speelpleinwerkingen Zonnestraal en De Kastanjes bedankt voor hun inzet tijdens de zomerwerking. De speelpleinwerkingen blikken dan ook terug op een succesvolle zomer.

Speelpleinwerking Zonnestraal had een dagelijks een gemiddelde van 125 kinderen met een topdag van 225 spelende kinderen. De voorbije zomer waren er 75 verschillende animatoren actief op domein zonnestraal waarvan 25 nieuwe animatoren! 

 

De kinderen konden elke woensdagvoormiddag gaan zwemmen en er waren uitstappen naar het Kakelend Kippenmuseum, Boudewijnpark en Plopsaland.

 

Speelpleinwerking De Kastanjes had gemiddeld 49 kinderen per dag met een piekdag van 94 kinderen. De Kastanjes hadden een team van 28 animatoren om de zomerwerking in goede banen te leiden waarvan 8 nieuwe animatoren. De kinderen van speelpleinwerking De Kastanjes konden elke woensdagnamiddag gaan zwemmen en gingen op uitstap naar het Kakelend Kippenmuseum en het zwembad in Koksijde. Op Ten Bercle organiseerde de speelpleinwerking opnieuw Rock Pervijze. Een festival met optredens, Dj’s, karaoke en speciale hapjes en drankjes voor alle kinderen van de speelpleinwerking.

Nieuwsoverzicht