naar inhoud
Vacature

Stad Diksmuide zoekt gemotiveerde medewerkers

19 mei
Stad Diksmuide zoekt enkele gemotiveerde medewerkers voor verschillende functies. Ook kun je steeds spontaan solliciteren. Bekijk het volledige overzicht op http://www.diksmuide.be/vacatures.

Het OCMW van Diksmuide zoekt nieuwe medewerkers en jobstudenten. Het OCMW is een dynamische organisatie die een belangrijke plaats inneemt in het welzijnsaanbod van de stad. Ons nieuw woon- en zorgcentrum ligt in het hart van de stad en biedt woongelegenheid aan 103 residenten. 

Verpleegkundigen

Functieomschrijving

De verpleegkundige creëert een kwaliteitsvolle en deskundige zorgverlening. Samen streven we naar een warme thuis, waar een gemoedelijke, vriendelijke en familiale sfeer heerst.

Profiel

Ben je een enthousiaste persoon met een bijzondere interesse in zorg voor ouderen? Ben je een sociaal, gedreven en nauwgezet persoon met zin voor verantwoordelijkheid? Beschik je over een diploma van gegradueerd verpleegkundige HBO5 en een verpleegkundig visum? Stel je dan kandidaat!

Zorgkundige

Functieomschrijving

De zorgkundige creëert een kwaliteitsvolle en goede zorgverlening. Samen streven we naar een warme thuis, waar een gemoedelijke, vriendelijke en familiale sfeer heerst.

Profiel

 • Je bent houder van het diploma van zorgkundige en een zorgkundig visum.
 • Je bent een sociaal, gedreven en nauwgezet persoon met zin voor verantwoordelijkheid.
 • Je hebt een flexibele ingesteldheid.

Hoofdverpleegkundige

Functieomschrijving

Als enthousiaste hoofdverpleegkundige creëer je samen met je team een volwaardig thuismilieu voor de bewoners van het woonzorgcentrum. Daarbij wordt optimale hulp en verzorging gekoppeld aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf.

De hoofdverpleegkundige werkt onder leiding van en rapporteert aan het diensthoofd bewonerszorg van het WZC Yserheem.

De hoofdverpleegkundige geeft leiding aan het verpleegkundig en zorgkundig team.

Profiel

 • Je bent een sociaal, gedreven en nauwgezet persoon met zin voor verantwoordelijkheid
 • Je bent respectvol en bewoner gericht ingesteld
 • Je streeft een kwalitatieve zorg na
 • Je functioneert autonoom en in een multidisciplinair team
 • Je bent een teamplayer
 • Je bent flexibel ingesteld en geen 9-to-5 mentaliteit

Motiveer en coördineer je graag een team? Neem je spontaan initiatief en beschik je over een grote dosis doorzettingsvermogen? Beschik je over een bachelorsdiploma in de verpleegkundige? Stel je dan kandidaat!

Ergotherapeut

Functieomschrijving

Als ergotherapeut zorg je er voor dat de bewoner van het woonzorgcentrum zich fysiek, mentaal en sociaal maximaal kan ontplooien, om zo te komen tot een optimale zelfredzaamheid bij de bewoner.

Als sociaal ingesteld persoon kun je de wensen en behoeften van de bewoner detecteren en overbrengen in de individuele en collectieve activiteiten.

Je werkt onder leiding van en rapporteert aan de welzijnscoördinator en het diensthoofd bewonerszorg van het WZC Yserheem. Je treedt in overleg met de hoofdverpleegkundigen.

Je ondersteunt en werkt samen met de kiné en de animatie. Je voert taken uit die opgedragen zijn door de secretaris, de directeur diensthoofd bewonerszorg, welzijnscoördinator en je werkt samen met de hoofdverpleegkundigen.

Profiel

 • Je bent een sociaal, gedreven en nauwgezet persoon met zin voor verantwoordelijkheid
 • Je bent respectvol en bewoner ingesteld
 • Je functioneert autonoom en in een multidisciplinair team
 • Je bent een teamplayer
 • Je bent flexibel ingesteld en hebt geen 9-to-5 mentaliteit

Is het begeleiden en zorgen voor ouderen jouw ding? Beschik je over een bachelorsdiploma in de ergotherapie of arbeidstherapie? Stel je dan kandidaat!

Maatschappelijk werker

Functieomschrijving

De sociale dienst helpt er mee voor zorgen dat elke inwoner van Diksmuide kansen krijgt om een leven te leiden dat in overeenstemming is met de menselijke waardigheid.

Door een steeds veranderde en in beweging zijnde samenleving en stad, is er nood aan een medewerker die vanuit de emancipatorische werking van het Sociaal Huis Diksmuide drempelverlagend verbinding maakt met kwetsbare groepen. Je bevordert de communicatie tussen de doelgroepen en bestaande hulp- en dienstverleningsstructuren. Door het opnemen van een signaalfunctie en het formuleren van beleidsvoorstellen sla je een brug tussen de noden bij en het aanbod aan de doelgroep.

Profiel

Ben je een enthousiaste persoon met een bijzondere interesse in het maatschappelijk werk? Beschik je over een bachelordiploma in het sociaal-agogisch werk (maatschappelijk assistent) of een bachelordiploma in de gezondheidszorg of een daarmee gelijkgesteld diploma. Stel je dan kandidaat!

Woonwinkelmedewerker

Functieomschrijving

WoonWinkel West is een intergemeentelijke samenwerking tussen de gemeenten Alveringem, Diksmuide, Houthulst, Kortemark, Lo-Reninge en Veurne.

Als woonwinkelmedewerk(st)er bemant u, afwisselend met de administratief medewerkster, de woon-infopunten in de zes deelnemende gemeenten. Daarbij geeft u informatie over wonen en huisvesting en zorgt u voor de administratie opvolging van de dossiers. Tevens bent u communicatief, diplomatisch, flexibel, discreet en dynamisch.

Profiel

Beschik je over een bachelordiploma en een rijbewijs B? Ben je flexibel, zelfstandig en op zoek naar een uitdagende job? Stel je dan kandidaat!

Indien je beschikt over een diploma maatschappelijk werk is dit een pluspunt.

Jobstudent 2017 - Zorgkundige

Profiel

Zoek je in 2017 een vakantiejob waarbij je je kan inzetten voor ouderen? Wens je bij te dragen aan de verantwoordelijkheid over 103 residenten? Ben je een teamplayer? Wil je samen met anderen zorgen voor een aangename woon- en leefomgeving voor ouderen?

Dan kan je je kandidaat stellen voor een vakantiejob in het WZC Yserheem! We zoeken 4 jobstudenten hulp in de verzorging voor tijdens de weekends en de schoolvakanties.

Wil je solliciteren voor de functie van hulp in de verzorging, dan dien je minstens in de richting verzorging te zitten en heb je al minstens één stage achter de rug.

Jobstudent 2017 - Verpleeghulp

Profiel

Zoek je in 2017 een vakantiejob waarbij je je kan inzetten voor ouderen? Wens je bij te dragen aan de verantwoordelijkheid over 103 residenten? Ben je een teamplayer? Wil je samen met anderen zorgen voor een aangename woon- en leefomgeving voor ouderen?

Dan kan je je kandidaat stellen voor een vakantiejob in het WZC Yserheem! We zoeken 5 jobstudenten verpleeghulp voor tijdens de weekends en de schoolvakanties.

Wil je solliciteren voor de functie van verpleeghulp, dan dien je minstens in het eerste jaar verpleegkunde te zitten.

Nieuwsoverzicht