naar inhoud
Sporthal

Sportpark ‘De Pluimen’ tijdelijk gesloten door verbeteringswerken

12 mei

Het sportpark ‘De Pluimen’ kreeg op 10 mei een fikse opknapbeurt. Zo werden de voetbalpleinen geregenereerd en kreeg de atletiekpiste een nieuwe toplaag. Om de vruchten van het vele werk te kunnen afwerpen is het noodzakelijk dat het sportpark eventjes sluit. Zo kan het gras op de voetbalpleinen groeien en kan de bodem van de atletiekpiste zich optimaal inwerken.

 

Regeneratie voetbalpleinen

De voetbalpleinen op het sportpark ‘De Pluimen’ werden een voor een geregenereerd. Zo werd de toplaag volledig effen gemaakt en werden nieuwe graszaadjes ingeplant naast het bestaande gras. Zo worden de pleinen verstevigd en speelklaar gemaakt voor het nieuwe voetbalseizoen. De werken werden bewust uitgevoerd nadat de voetbalploegen hun laatste speelminuten van het seizoen achter de rug hadden. Op die manier wordt niemand gehinderd. Voetballen kan opnieuw vanaf 15 juli 2017.

 

Nieuwe toplaag atletiekpiste

De atletiekpiste op het sportpark werd ook onderworpen aan herstellingswerken. Een firma maakte de volledige toplaag los en bracht nieuwe sintel aan. Om de stevigheid van de piste te garanderen is het noodzakelijk dat niemand op de piste loopt gedurende 10 dagen. Atletiekclub MACW is hiervan op de hoogte. Op maandag 22 mei wordt de piste terug opengesteld voor loopfanaten.

Nieuwsoverzicht