naar inhoud
Oude klasfoto

Heb jij nog foto's uit de oude doos?

15 feb

DIKSMUIDE verbeeldt

 

Herken jij personen op deze foto? Kun je er meer over vertellen? Heb je zelf nog oude foto’s waar je vragen over hebt of die je met anderen wil delen ? Maak kennis met DIKSMUIDE verbeeldt!

 

DIKSMUIDE verbeeldt is een onderdeel van het project WESTHOEK verbeeldt, een verzameling van bedreigd particulier beeldmateriaal over en in de Westhoek. Een groep vrijwilligers spoort dit beeldmateriaal op en ontsluit het onder meer via de website www.westhoekverbeeldt.be.

 

Heb je zelf veel fotomateriaal of hou je van oude foto’s en wil je mee helpen om ze te verzamelen en bekend te maken ? Dan is dit project zeker en vast iets voor jou. Maandelijks op de derde dinsdag van de maand komen we samen in het stadsarchief. Kom gerust vrijblijvend kennismaken of neem contact op het onze archivaris Chris Vandewalle.

 

Foto’s van activiteiten

 

Op 17 september viert de cultuurraad haar 50ste verjaardag. Ook het stadsarchief doet mee. We willen voor de gelegenheid uitpakken met een gelegenheidstentoonstelling van archiefmateriaal van ons rijk verenigingsleven.

We zoeken foto’s van stoeten, processies, huldigingen, openingen, feesten en andere activiteiten in het centrum en in onze dorpen.

Nieuwsoverzicht