naar inhoud

Bob Log III + Sister May - Stad Onderstroom

Deze informatie is niet meer actueel!
Gratis concerten i.h.k.v. Stad Onderstroom! Sister May creëert een broeierige sfeer van melancholie, ontucht en ruwheid en verpakt dit in een energieke liveshow: te ontdekken! + Bob Log III bewijst binnenkort voor de derde keer in 4AD dat hij de ongekroonde koning der eenmansbands is! Met zijn verslavende kakofonie van rauwe Delta blues, punk, rockabilly en vervormde vocalen zet hij opnieuw ...

Info

Gratis concerten i.h.k.v. Stad Onderstroom!
Sister May creëert een broeierige sfeer van melancholie, ontucht en ruwheid en verpakt dit in een energieke liveshow: te ontdekken! + Bob Log III bewijst binnenkort voor de derde keer in 4AD dat hij de ongekroonde koning der eenmansbands is! Met zijn verslavende kakofonie van rauwe Delta blues, punk, rockabilly en vervormde vocalen zet hij opnieuw een showtje van formaat neer.

SISTER MAY (be) - 20.30 u.

De vierkoppige Roeselaarse rockband Sister May is nog maar anderhalf jaar oud maar oogstte al heel wat lovende kritiek. Ze profileren zich als een energieke liveband pur sang en dat geloven wij graag! Met hun vlammende alternatieve, donkere rock met een melancholische toets hebben ze een groot aantal optredens voor de boeg, waaronder eentje bij ons!

De hoofdinvloeden van Sister May zijn 90’s grunge en rock en deze combinatie zorgt voor meeslepende, melodieuze muziek waarin harde gitaren de boventoon voeren. Ondanks hun korte bestaan, deed Sister May al heel wat podiumervaring op in alle hoeken van ons land, wat hun live-reputatie ten goede komt.

De sound van Sister May doet denken aan die van nineties iconen als Screaming Trees en Buffalo Tom. De band bracht onlangs de ep ‘My Absolute Defiler’ uit bij Arjan Bogaerts – Barefootstudio, die onder andere ook Idiots! onder zijn vleugels nam. Het webzine Dump magazine beoordeelt de ep met 4,5 (!) sterren en schrijft: “De intoxicerende vocals gaan perfect samen met de giftige riffs en het kronkelend gedrum. De opeenvolging van ritmewissels bewijst dat deze lieden blindelings op elkaar zijn ingespeeld.”

Sister May creëert een broeierige sfeer van melancholie, ontucht en ruwheid en verpakt dit in een energieke liveshow: te ontdekken!

BOB LOG III (us)

Bob Log III bewijst binnenkort voor de derde keer in 4AD dat hij de ongekroonde koning der eenmansbands is! Met zijn verslavende kakofonie van rauwe Delta blues, punk, rockabilly en vervormde vocalen zet hij opnieuw een showtje van formaat neer.

’s Mans handelsmerk is de onvermijdelijke motorhelm en een aansluitend lycrapak, waarin hij als een grootmeester zijn slide gitaar bespeelt en met zijn voeten een kickdrum en een zelfgemaakte voetcimbaal hanteert. Door een telefoonreceiver bezingt hij ongecensureerd de geneugten van alcohol en het vrouwenlichaam. Het liefst combineert hij beide, want het favoriete drankje van Bob Log III blijft de Boob Scotch; en ja, dat is precies wat u zich erbij voorstelt.

Bob Log III, afkomstig uit Arizona, heeft een ontelbaar aantal concerten en tourkilometers achter de rug. Eerder met zijn bands Doo Rag en Mondo Guano, soms als support voor Jon Spencer Blues Explosion of Franz Ferdinand, maar vooral solo als Bob Log III. Fan Tom Waits omschreef zijn muziek als “the loudest strangest stuff you’ve ever heard”.

Een schouwspel van Bob Log III wordt niet zomaar bestempeld als een “blues punk guitar dance party”; een optreden van Bob Log III is voor hem pas geslaagd als de toeschouwers en masse eens goed met hun gat schudden!

Wanneer

  • maandag 17 juli 2017
    van 20.00 u tot 23.00 u

Waar

naam
Muziekclub 4AD
adres
Kleine Dijk 57 8600 Diksmuide

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Organisatie

naam
Muziekclub 4AD
Alle activiteiten
foto: Sister May + Bob Log III

Zoeken