naar inhoud

Vacature financieel beheerder (m/v)

Contractueel/voltijds

Jouw functie

  • Als financieel beheerder bewaak je samen met je team de realisatie van de doelstellingen van het stadsbestuur, en dit aan de hand van een effectief, efficiënt en kostenbewust beheer.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een masterdiploma in één van de volgende richtingen: rechten, politieke wetenschappen, administratieve wetenschappen of bestuurskunde, economische, toegepaste economische of financiële wetenschappen.
  • Jouw inzichten zijn helder en jouw insteek is pragmatisch. Als steunpilaar binnen het bestuur aarzel je niet om standpunten in te nemen, te adviseren en heldere rapporten te voorzien.
  • Je hebt de Belgische nationaliteit.

 

Ons aanbod

We bieden een voltijdse job voor onbepaalde duur, een hospitalisatieverzekering, een collectieve pensioenverzekering, een fietsvergoeding, maaltijdcheques en een uitgebreide verlofregeling aan. Voor meer informatie omtrent de functie en de aanwervingsprocedure, kan je terecht op volgend mailadres: marlies.raes@hudson.com.

Kandidaturen met uitgebreid CV en motivatiebrief bezorg je aan marlies.raes@hudson.com (je ontvangt een bevestigingsmail)en moeten ons ten laatste bereiken op 20/11/2017 om 9 uur. De nodige bewijsstukken qua diploma, gedrag en nationaliteit stuur je onmiddellijk mee. Op basis van deze selectieprocedure wordt een werfreserve aangelegd, geldig voor één jaar en maximaal tweemaal met een jaar te verlengen.

 

Openingsuren & contact

Personeelsdienst

Tel.
051 79 32 10
e-mail
personeelsdienst@diksmuide.be
Open vandaag: 9 tot 12 uur & 14 tot 17 uur